Ajanvaraus

Tiiajan varaaminen

Kaikki pelaajat voivat varata tiiajan itse WiseGolfin kautta. Kirjautumis- ja ajanvarausohjeet löydät täältä.

Voit varata tiiajan myös caddiemasterilta sähköpostitse tai puhelimitse.

Jos haluat pelata puolikkaan kierroksen ennen klo 16, sovithan siitä etukäteen caddiemasterin kanssa.


9 reiän pelaaminen

Puolikkaita kierroksia voi pelata aamulla ennen klo 9 takaysiltä ja iltaisin klo 16 jälkeen tai kun valoisuus ei enää riitä täyden 18 reiän kiertämiseen. Muutoin 9 reiän green feen maksaminen on mahdollista ainoastaan caddiemasterin kanssa etukäteen sopimalla (hiljaisina aikoina eli kun kentällä on väljää tai äkkilähtö-periaatteella). Samoin 9 reikää voi kiertää toisten 9 reikää pelaavien paikalla kun he jäävät puolivälissä pois. Muistathan ilmoittaa caddiemasterille tiiaikaa varatessasi, että haluaisit pelata 9 reiän kierroksen.


Ajanvarausoikeudet

Pelioikeutettujen ja pelilipulla pelaavien varausoikeus on 8 vuorokautta eteenpäin. Pelaajalla voi olla enintään 4 samaan aikaan voimassa olevaa varausta Vuosaari Linksiin riippumatta siitä, kuka varauksen on tehnyt.

Muiden pelaajien varausoikeus on 5 vuorokautta eteenpäin. Pelaajalla voi olla enintään 3 samaan aikaan voimassa olevaa varausta Vuosaari Linksiin riippumatta siitä, kuka varauksen on tehnyt.


Tiiajan peruuttaminen

Varattu tiiaika on peruutettava viimeistään 4 tuntia ennen tiiaikaa. Tämä koskee myös yksittäistä pois jäävää pelaajaa. Peruutuksen voi tehdä itse WiseGolfista tai ilmoittamalla asiasta caddiemasterille sähköpostitse tai puhelimitse. Mikäli et saa caddiemasteria kiinni puhelimitse, laitathan caddiemasterille sähköpostia heti kun tiedät, että et pääse tiiajallesi.

Peruuttamattomasta tai liian myöhään perutusta tiiajasta tai pelaajasta perimme noshow maksun 50 € / pelaaja.

Maksu kohdistetaan varauksen tehneelle pelaajalle. Force Majeure –tapaukset käsitellään tapauskohtaisesti.


Kierrokselle ilmoittautuminen

Caddiemasterille tulee ilmoittautua viimeistään 15min ennen varattua kierrosta.

Pelioikeutetut voivat ilmoittautua kierrokselle etänä WiseGolfin kautta.

Huom! Caddiemasterilla on oikeus muuttaa varausta 10 minuutilla, jotta voimme varmistaa kaikkien pelaajien mahtumisen kentälle.


Tasoitusrajat ja pelin sujuvuus

Vuosaari Linksissä ei ole pelaajakohtaisia tasoitusrajoituksia (ryhmän maksimitasoitus on 110).

Harjoituskierroksella suosittelemme pistebogey-peliä, jossa pallo nostetaan kun reiältä ei tule pisteitä (lyöntejä maksimissaan 10).

Kentän ihanneaika on 4 h 27 min.

.