Aloita golf

Miten voin aloittaa golfin?

Suurella yleisöllä on golfista vahvoja ennakkoluuloja. Se mielletään elitistiseksi ja kalliiksi harrastukseksi. Luulo ei ole tiedon väärtti. Golfin kokeileminen ja aloittaminen Vuosaaressa on tehty nyt helpoksi ja se on edullista tai jopa ilmaista.

Vuosaaren golfkentän harjoitusalueet ja klubitalo ovat päivittäin avoinna kaikille, myös niille, jotka eivät harrasta golfia. Kuka tahansa on tervetullut klubitalolle seuraamaan tunnelmaa tai Ravintola Linksiin kahville, oluelle tai lounaalle.

Lähipeliä ja puttaamista voi harrastaa ilmaiseksi. Tarvittaessa mailoja saa myös vuokrattua caddiemasterilta. Rangella voi harjoitella muutaman euron hinnalla. Rangepalloja voi ostaa pallokoneesta suoraan puhelimella tai maksukortilla. Rangepalloja saa rangelta myös poleteilla, joita voi ostaa caddiemasterin toimistosta. Pallot lyödään lyöntimatoilta eikä niitä saa kerätä takaisin kentältä.


Miten pääsen pelaamaan kentälle?

Innostuttuasi lajista haluat päästä harjoitusalueilta tositoimiin Vuosaaren kauniille kentälle. Pelaaminen golfkentällä edellyttää sinulta kahta asiaa:

  1. Green cardin suorittamista (https://www.golfvalmennus.fi/paivassa-golfariksi/)
  2. Golfseuran jäsenyyttä (https://vuosaarilinks.fi/jaseneksi/)

Päivässä golfariksi green card -kurssi

Päivässä golfariksi -kurssi on GoGolfin järjestämä alkeiskurssi, jolla opit golfin perusasioita, sanastoa ja sääntöjä. Opit kurssilla eri golflyöntien perusteet, jotta voit pienen harjoittelun jälkeen aloittaa pelaamisen. Kursseilla opetellaan golfia hauskalla ja rennolla otteella.

Kurssien ensisijainen tavoite on opettaa turvallisuuteen ja pelaamiseen liittyviä välttämättömiä perusasioita, jotta pelin aloittaminen olisi sujuvaa. Kerromme golfista vain oleellisen, mitä sinun tarvitsee tietää sitä aloittaessasi. Loput opit pelaamalla.

Varausvahvistuksesta löydät linkin itseopiskelumateriaaliin, johon voit tutustua ennen kurssia.

Tule ajoissa paikalle sään mukaisilla vaatteilla. Saat kurssin ajaksi käyttöösi lainamailat, mikäli sinulla ei ole omia mailoja.

Kurssi kestää 4 tuntia ja maksaa 79 €.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täältä.


Vuosaari Golf Helsinki ry:n jäsenyys

Vuosaari Golf Helsinki ry:n aikuisjäsenyys maksaa 95 € kaudella 2023.

Alle 21-vuotiaiden juniorijäsenyys maksaa 40 € kaudella 2023.

Tarjoamme kaikille uusille jäsenillemme yhden ilmaisen tutustumiskierroksen kentällemme. Etu on henkilökohtainen ja sen voi halutessaan jakaa kahteen puolikkaaseen kierrokseen. Etu on käytettävä kauden 2023 aikana.

Lue lisää ja liity jäseneksemme täältä.


Pelaaminen Vuosaaressa

Jos pelaat paljon, sinun kannattaa hankkia pelioikeus, jolla voi pelata rajattomasti koko kauden. Pelioikeuden saa hankkimalla osakkeen tai vuokraamalla pelioikeuden osakkaalta. Osakkeenomistajana maksat vuosittain vain hoitovastikkeen.

Mikäli et heti aluksi halua sijoittaa pelioikeuteen, voit pelata maksamalla green feen eli kierrosmaksun ennen jokaista kierrosta.

Valikoimassamme on myös useamman kierroksen juniori- ja nuorisopelipaketteja, joilla vuoden 1994 jälkeen syntyneet pääsevät pelaamaan edullisesti läpi kauden.

Lue lisää hinnoistamme täältä.