PGA Pro Reima Kaija aloittaa uutena valmentajana

Vuosaari Linksin kärkikaartin valmennustiimi täydentyy.

Hei Vuosaaren Golf Helsinki ry:n jäsenet,

Junioritoimikunta pyysi minua auttamaan junioritoiminnan uudelleen käynnistämisessä. Hienoa, kun saan auttaa asiassa. Toivon, että saan jatkossa auttaa koko jäsenistöä erilaisten harjoitusten, opetustapahtumien ja valmentamisen eri muodoissa. Olemme vaimoni kanssa muuttamassa lähiaikoina Vuosaaren ja odotan innolla tapaamistanne. Vaimoni liittyi jo myös seuran jäseneksi.

Nimeni on Reima Kaija. Minulla on menossa 53. kausi golfissa ja 35. vuosi valmentajana. Rakastan opettamista ja minusta mahtavinta on se, kun näen ihmisen oivalluksen lampun syttyvän.

Minulla on vahva kilpaurheilija- ja valmentajatausta. Sain aikoinaan palkkaa 10 vuotta jääkiekosta ja olin myös golfissa pelaajana liittovalmennettavissa. Toimin yli 10 vuotta golfliitossa maajoukkuevalmentajana eri maajoukkueissa. Koulutukseltani olen ammatillinen opettaja, liikunnanohjaaja YAMK sekä ammattivalmentaja. PGA valmentajatutkinnon suoritin aikoinaan Ruotsissa ja koulutin sen jälkeen Suomen 35 ensimmäistä PGA valmentajaa.

Tavoitatte minut puhelimesta 0400499351 tai sähköpostilla reima@reimakaija.fi. Minulta voi myös varata opetusaikoja suoraan golfvalmennus.fi sivujen kautta.


Ystävällisin terveisin,

Reima