Jäsenmaksut ja hoitovastikkeet kaudelle 2023 on nyt laskutettu

Laskut lähetettiin sähköpostitse 26.-27.1.2023. Alla ohje jäsen- ja hoitovastikelaskujen maksamiseen.

Jäsenmaksu 2023

Laskut lähetettiin sähköpostitse 26.-27.1. Sähköpostin lähettäjänä on Vuosaari Golf Helsinki ry ja aihekentässä lukee myyntilasku ja laskun numero. Tarkistathan roskaposti- ja mahdolliset muut kansiot mikäli et ole saanut laskua.


Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 95EUR aikuisilta ja junioreilta 40EUR (vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneet). Huomioithan, että jäsenmaksua ei voi maksaa liikunteduilla. Maksaessasi muistathan käyttää laskussa mainittua Vuosaari Golf Helsinki ry:n tiliumeroa ja laskun viitenumeroa.


En löydä jäsenmaksulaskua sähköpostistani, mitä teen?

1) Tarkistathan vielä kerran roskaposti- ja mahdolliset muut kansiot.

2) Löydät avoimet laskusi myös omasta profiilistasi. Kirjaudu kotisivuillemme sisään WiseGolf käyttäjätunnuksillasi oikeasta yläkulmasta kohdasta ''Kirjaudu sisään''. Jäsenen käyttäjätunnus on VGH+jäsennumero yhteen kirjoitettuna (esim VGH1234) ja salasana on oletusmuodossa mikäli et ole itse luonut uutta tai vaihtanut salasanaa. (esim. oletussalasanasta: Maija Meikäläinen synt. 1. helmikuuta - - > salasana on MaMe01)

3) Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia ja lasku on edelleen hukassa, tai sinulla herää muista kysymyksiä jäsenmaksuun liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse toimisto@vuosaarigolf.fiHoitovastike 2023

Laskut lähetettiin sähköpostitse 26.-27.1. Sähköpostin lähettäjänä on Vuosaari Golf Oy ja aihekentässä lukee myyntilasku ja laskun numero. Tarkistathan roskaposti- ja mahdolliset muut kansiot mikäli et ole saanut laskua.


Hoitovastikkeen suuruus vuodelle 2023 on 810EUR. Maksaessasi muistathan käyttää laskussa mainittua Vuosaari Golf Oy:n tiliumeroa ja laskun viitenumeroa maksaessasi. Huomioithan, että Vuosaari Golf Oy:n tilinumero on muuttunut viimevuodesta ja oikea tilinumero löytyy laskusta.


En löydä hoitovastikelaskua sähköpostistani, mitä teen?

1) Tarkistathan vielä kerran roskaposti- ja mahdolliset muut kansiot.

2) Löydät avoimet laskusi myös omasta profiilistasi. Kirjaudu kotisivuillemme sisään WiseGolf käyttäjätunnuksillasi oikeasta yläkulmasta kohdasta ''Kirjaudu sisään''. Osakkeenomistajan (ilman jäseyyttä) käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasana on oletusmuodossa mikäli et ole itse luonut uutta tai vaihtanut salasanaa. (esim. oletussalasanasta: Maija Meikäläinen synt. 1. helmikuuta - - > salasana on MaMe01)

3) Jos kirjautumisessa ilmenee ongelmia ja lasku on edelleen hukassa, tai sinulla herää muista kysymyksiä hoitovastikkeeseen liittyen, olethan yhteydessä sähköpostitse toimisto@vuosaarigolf.fi