Heinäkuun tapahtumat

Kuukausikisan peliuotona on tasoituksellinen reikäpeli. Heinäkuun alussa pelataan aamiaiskisa ja kuun lopussa lähdetään reissulle Vierumäelle.

HEI!

Heinäkuun kisat starttaavat jo ma 4.7.2022 aamiaiskisalla. Kisalla on pitkät perinteet ja kentälle voi tulla tyhjin vatsoin. Klo 7 starttaa etuysi, jonka jälkeen ravintolassa tarjoillaan kunnon brunssiaamiainen. Nakit, pekonit, munakkaat….masut pyöreinä jatketaan takaysille. Gamebook on auki aamulla kisan osalta ja maksun kädärille voi suorittaa etuysin jälkeen.

Keskiviikkona 6.7.2022 pelataan kesän kolmas kuukausikisa, pelimuotona tasoituksellinen reikäpeli. Jokainen parinsa voittanut palkitaan. Tule tutustumaan reikäpeliin, apua saat ryhmältäsi, jos ei tästä jännittävästä pelimuodosta vielä ole kokemusta!

Heinäkuun päätapahtumana on reissu Vierumäelle 19.-20.7.2022, josta on tullut jo teille erilliset sähköpostit muutamaan otteeseen! Kivaa yhdessäoloa hienoissa puitteissa! Ilmoittautukaa pikaisesti matkavastaaville, markkanenkirsih(at)gmail.com, pirjo.lapila(at)gmail.com. Mennään kimppakyydeillä, ilmoita, jos tarvitset kyytiä.

Terveisin senioritoimikunta