Kesäkuun tapahtumat

Kuukausikisan pelimuotona on 2 hengen best ball. VGH-RuG seuraottelussa pelataan pistebogeya 12 hengen joukkuein. Ikäkausimestikset pelataan kesäkuun lopussa.

Keskiviikkona 1.6.2022 klo 14 alkaen pelataan senioreiden kuukausikilpailu. Kilpailumuotona 2 hengen bestball. Parin voi itse valita tai toimistossa laitetaan parittomat yhteen ennen kisaa. Tällä hetkellä gamebook ei salli suoraan ilmoittaa myös pariaan, vaan jokaisen pitää itse ilmoittautua. Ilmoittautumisen yhteydessä voi vapaaseen kommenttiin kirjoittaa parinsa nimen, niin toimisto lisää mukaan kilpailuun. Caddiemasterin tiskillä onnistuu myös parin lisääminen. Kisa pelataan siten, että jokaiselta väylältä otetaan huomioon pareista paremman pistebogimäärä.

Torstaina 16.6.2022 mitellään seuraottelussa Ruukkigolfia vastaan meillä klo 10. Pelimuotona pistebogi 12 hengen joukkuein. Ilmoittautuminen avataan 2.6.2022 wisegolfiin. Ilmoittautua voi 16 henkeä, joista valitaan 12 joukkueeseen. Kahvia ja pullaa on tarjolla alkaen klo 9 ja pelin jälkeen ruokailu ja palkintojen jako.

18.-19.6.2022 ikämestaruuskisat, niistä ry tiedottaa lähiaikoina lisää.