Toukokuun tapahtumat

Kuukausikisan pelimuotona on pistebogey. VGH-PGC seuraottelun ilmoittautuminen on nyt avattu ja Viron matkalle mahtuu mukaan vielä.

Hyvät seniorit,

Kausi pyörähtää käyntiin tulevana viikonloppuna ja tässä toukokuun tulevat tapahtumat. Kuukausikisat pelataan joka kuun ensimmäisenä keskiviikkona alkaen 3.5.2023 klo 13. Ilmoittautuminen aukeaa aina pari viikkoa ennen kilpailukalenteriin ja tiskillä voi myös ilmoittautua. Toukokuun avajaiskisa on leppoisa pistebogi ja peliä ennen voi tulla toimikunnan piikkiin pullakahville kertoilemaan kuulumisia. Veteraanit voivat halutessaan pelata 50-tiiltä ilmoittamalla asiasta cädärille ennen kisaa. Auton käyttö kisoissa on sallittu lääkärintodistuksella tai ilmoittamalla minulle, jos on joku muu poikkeuksellinen syy.

Ensimmäinen seuraottelu Pickala Golfia vastaan pelataan Vuosaaressa maanantaina 15.5.2023 klo 10. Peliä ennen istutaan pullakahveille. Pelimuotona pistebogi, 8 parasta tulosta 12:sta otetaan huomioon. Ilmoittautuminen aukeaa kilpailukalenteriin pari viikkoa ennen, paikkoja on 15, joista valitaan myöhemmin joukkue ja 3 varamiestä.

Talia vastaa pelataan Talissa perjantaina 26.5.2023. Tähän kisaan ilmoittaudutaan minulle sähköpostilla vallumaarit@gmail.com. Muistathan varata seuraotteluissa aikaa kahvitteluun, ruokailuun ja palkintojen jakoon!

Vielä muistutus kesän matkasta Viroon 27.-29.6.2023. Tälle reissulle ilmoittaudutaan matkavastaavalle markkanenkirsih@gmail.com 25.4.2023 mennessä.

Jos et ole saanut sähköpostisi kautta koko seuran tai senioreiden tapahtumakirjeitä, niin tarkasta nettisivuilta, omista tiedoistasi, sähköpostiasetukset.

Terveisin senioritoimikunta