Senioreiden toukokuun tapahtumat

Kuukausikisan pelimuoto on pistebogey. Toukokuussa pelataan myös PGC-VGH ja VGH-HGK seuraottelut.

Keskiviikkona 4.5.2022 klo 14 pelaamme ensimmäisen kuukausikisan, jonka pelimuoto on rento pistebogi. Kevään avauksen kunniaksi on kahvia ja pullaa tarjolla ennen peliä. Mukaan mahtuu vielä, jälki-ilmoittautumiset toimiston kautta.

16.5.2022 lähdemme Pickalaan seuraotteluun (omat kyydit). Tähän tulisi ilmoittautua pikaisesti, koska joukkue tulee ilmoittaa ensi viikon alussa. 12 henkeä, vähintään 4 kumpaakin sukupuolta. Sielläkin pelataan pistebogia, muistaakseni 8 parasta tulosta 12:sta otetaan huomioon. Hinta 40€, sisältää aamukahvin ja pullan, greenfeen ja ruuan pelin jälkeen. Ilmoittaudu minulle sähköpostiin vallumaarit(at)gmail.com.

24.5.2022 tulevat Talilaiset Vuosaareen pelaamaan perinteisen seuraottelun reikäpelien (tasoituksellinen) merkeissä. Tähän kisaan avautuu piakkoin ilmoittautuminen wisegolfin kautta tai klubilla toimistoon. Jos on tunkua, joukkue arvotaan tai valitaan muilla keinoin. Tännekin toivotaan molempia sukupuolia! Normi aamukaffet alkaen klo 9, pelit klo 10 ja sapuskat sen jälkeen.

Mukavaa kevään aloitusta kaikille!


Terveisin senioritoimikunta