Elokuun alun seurauutisia

Ikäkausimestaruudet on ratkottu, lyöntipelimestaruudet lähestyvät ja juniorit jatkavat taas harjoittelua kesätauon jälkeen.

VGH ikäkausimestarit 2023

VGH ikäkausimestaruuskilpailut pelattiin 5.-6.8.2023 kesäisissä tunnelmissa. Pelaajat suoriutuivat hienosti viikonlopun urakasta ja kentällä nähtiin upeita lyöntipelituloksia. Ikäkausimestisten pelimuoto on tasoitukseton lyöntipeli.

Vuoden 2023 ikäkausimestarit ovat:
• Seniorinaiset 70, Kaisa Mattila
• Seniorinaiset 60, Tea Sahlberg
• Seniorinaiset 50, Annika von Behr
• Midnaiset, Satu Eerola
• Juniorityöt, Viivi Vaajanen
• Seniorimiehet 70, Matti Nieminen
• Seniorimiehet 60, Andrew Darlington
• Seniorimiehet 50, Esa Knuutila
• Mid miehet, Bradley Hennier
• Junioripojat Onni Autinen

Kilpailun tarkemmat tulokset voit katsoa täältä. Onnea voittajille!

Ilmoittaudu mukaan lyöntipelimestiksiin ja mestisiltamiin

Elokuun kolmantena viikonloppuna, 19.-20.8.2023, ratkotaan seuran lyöntipelimestaruudet niin miesten kuin naisten sarjoissa. Pelimuotona on tasoitukseton lyöntipeli. Miehet pelaavat takatiiltä 63 ja naiset viimevuotiseen tapaan mukautetulta mestaruustiiltä 55. Lyöntipelimestarit palkitaan henkilökohtaisten palkintojen lisäksi upeilla kiertopalkintopokaaleilla. Mukaan voivat ilmoittautua VGH jäsenet. Ilmoittautuminen on auki keskiviikkoon 16.8.2023 asti. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Mestisten loppuhuipentumaa ja palkintojenjakoa seurataan yhteisen illanvieton merkeissä sunnuntaina 20.8.2023 klo 16 alkaen. Illanviettoon osallistuminen on VGH jäsenille maksutonta ja kaikki seuran jäsenet ovat lämpimästi tervetulleita mukaan illanviettoon! Mikäli olet mukana kilpailemassa, muistathan ilmoittautua illanviettoon erikseen, jotta osaamme varata tarpeeksi tarjoiluja. Huomioithan, että kilpailuosallistuminen ei automaattisesti sisällä ruokaa. Ilmoittaudu mukaan mestisiltamiin tästä.

Junioritoiminnan kuulumisia

Junioreiden harjoitukset jatkuvat taas elokuussa. Pikkujunnut sekä kokeilijat harjoittelevat Reiman ja Eeron johdolla maanantaisin klo 17-18. Jo hieman pidemmän aikaa pelanneet juniorit sekä aloittelevat 14-30-vuotiaat naispelaajat harjoittelevat maanantaisin klo 18-19. Vanhemmat kilpajuniorit harjoittelevat torstaisin Markon opastuksella. Voit katsoa tarkemmat tiedot junioreiden harjoitusryhmistä täältä.

Vuosaaren junioritoimintaan on osallistunut tänä kesänä 29 junioria. Valtaosa pelaajista on golfin kokeilusta kiinnostuneita 4-10-vuotiaita golfarinalkuja. VGH:n junioritoiminnassa pääasia on se, että toiminta on junioreista kivaa ja motivoivaa. Golfharjoittelu opettaa monia arjessa hyödyllisiä asioita, kuten sosiaalisuutta, muiden huomioimista, kärsivällisyyttä, keskittymiskykyä ja pitkäjänteisyyttä. Nämä ovat tärkeitä taitoja meille kaikille. Kiitos jo tässä vaiheessa junioritoimintaan kauden aikana osallistuneille ja heidän vanhemmilleen!

Hyvää loppukesää toivottaa VGH junnuvetäjät!

Seuraottelukausi edennyt menestyksekkäästi

Seuraottelukausi on tältä kesältä pelattu vuosaarelaisittain hyvällä menestyksellä. Heinäkuussa pelattiin Peuramaata vastaan pistebogeyottelu Vuosaaressa. Vuosaaren joukkue palautti pokaalin selvällä piste-erolla 343-309 Vuosaareen. Scratch reikäpeliottelu Nevasta vastaan pelattiin myrskyuhan väistyttyä tiistaina 8.8.2023 Nevaksessa. Kotikentän taika piti ja Nevas vei ottelun voiton, mutta tiukimmalla mahdollisella marginaalilla 6 1/2 - 5 1/2. Kesäkuussa kotikentällämme pelattu pistebogeyottelu Kulloa vastaan päättyi selvään 36 pisteen voittoon Vuosaaren joukkueelle. Suuret kiitokset kaikille seuraotteluissa seuraamme edustaneille!

Naisten tulevat tapahtumat

Naisten pistebogeykisa pelattiin lauantaina 12.8.2023 ja kilpailun voittajaksi selvisi Virpi Viinikainen 35 bogeypisteellä. Toiseksi kilpailussa tuli Tea Sahberg 33 bogeypisteellä ja kolmanneksi Kirsi Markkanen 32 bogeypisteellä. Onnea voittajille!

Naisten kauden päätöskilpailu pelataan lauantaina 23.9.2023 klo 9.00 alkaen. Pelimuotoon on mahdollisuus vielä vaikuttaa laittamalla toiveita naistoimikunnalle osoitteeseen annika.vonbehr@gmail.com tai suoraan naisten WhatsApp-ryhmään.

Koko kesän ajan jatkuneen Ladytourin loppuhuipennus eli finaali pelataan Sea Golf Rönnäsissä lauantaina 26.8.2023 klo 9.00 alkaen. Ilmoittautuminen aukeaa pian kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.