Helmikuun seurauutisia

Seuran uusi hallitus on aloittanut tulevan pelikauden suunnittelua.

Seuran uusi hallitus järjestäytyi tammikuun lopussa pidetyssä kokouksessa ja samalla käynnistettiin virallisesti seuran hallituksen toiminta vuoden 2023 osalta. Seuran hallituksessa uusina jäseninä aloittivat Annika von Behr sekä Janne Murtomäki. Seuran hallituksen puheenjohtajana jatkaa Antti Turtola ja seuran varapuheenjohtajaksi valittiin Maarit Einiö. Seuran kapteenina jatkaa Virpi Viinikainen ja ladykapteenina Elisa Vanhatalo. Lisäksi hallitus jakoi vastuut eri toimikuntien osalta.

Seuran hallitus:
Ry:n hallituksen puheenjohtajana toimii Antti Turtola antti.turtola@gmail.com
Senioritoimikunta: Maarit Einiö vallumaarit@gmail.com
Junioritoimikunta: Jari Suhonen jari@prolevels.fi
Naistoimikunta: Annika von Behr annika.vonbehr@gmail.com
Kilpailutoimikunta: Jarkko Ek jarkko.ek@gmail.com
Tasoitustoimikunta: Vesa Tähti vesa.tahti@outlook.com
Kenttätoimikunta: Vesa Tähti vesa.tahti@outlook.com
Tiedotustoimikunta: Satu Eerola satu_eerola@hotmail.com
Muut hallituksen jäsenet: Elisa Vanhatalo elisa.vanhatalo@gmail.com sekä Janne Murtomäki janne@murtomaki.fi

VGH:n kapteenisto: Virpi Viinikainen virpivii@gmail.com ja Elisa Vanhatalo

Tulevan pelikauden suunnittelu jatkuu alkuvuoden aikana toimikuntien vetäjien johdolla. Lisäksi käynnistetään myös uuden kenttätoimikunnan työ yhdessä Vuosaari Golf Oy:n kanssa. Toimikunnan vastuulla on saada pelaajien ääni kuuluviin mm. kentän estetiikkaan ja pelattavuuteen liittyvissä asioissa. Toimikuntaa vetää seuran hallituksesta Vesa Tähti.

​​​​​​​Seuran kuulumisia ja viime kauden yhteenvetoa olet tervetullut kuulemaan seuran viralliseen kevätkokoukseen, joka järjestetään ti 18.4. klo 17.30 klubitalolla. Kokouskutsu lähetetään erillisenä kutsuna.


Huom! Myös jäsenlaskut on lähetetty sähköpostitse 26.-27.1. Sähköpostin lähettäjänä on Vuosaari Golf Helsinki ry ja aihekentässä lukee myyntilasku ja laskun numero. Tarkistathan roskaposti- ja mahdolliset muut kansiot mikäli et ole saanut laskua. Mikäli sinulla on kysyttävää jäsenlaskuun liittyen, voit olla yhteydessä sähköpostitse toimisto@vuosaarigolf.fi

Jäsenmaksun suuruus vuodelle 2023 on 95 EUR aikuisilta ja junioreilta 40 EUR (vuonna 2002 tai myöhemmin syntyneet). Jäsenmaksua ei voi maksaa liikuntaeduilla.