Huhtikuun seurauutisia

Pelikausi lähenee! Tästä uutisesta löydät paljon tärkeää tietoa tulevan kauden tapahtumista.

Junioreiden ilmaiset kokeilukerrat sekä kesäharjoitukset
Onko perheessäsi innokas juniori, joka on kiinnostunut kokeilemaan golfia? VGH ry järjestää kevään aikana avoimia tutustumiskertoja Planmeca Areenalla (Pallokuja 1, 00980 Helsinki) golfista kiinnostuneille junnuille. Tutustumiskerroista on jäljellä vielä maanantai 3.4. klo 18-19. Lue lisää täältä.

Junioreille järjestetään myös kesän aikana harjoituksia kahdessa tasoryhmässä maanantaisin 8.5. alkaen (heinäkuussa ei ole harjoituksia). Kummassakin ryhmässä vetäjänä toimii GoGolf valmentaja Eero Pohjola. Junioritreenit ovat maksuttomia.

  • Kaikille junioreille avoin harjoituskerta pidetään maanantaisin klo 17-18. Tähän harjoitusryhmään ei vaadita omia mailoja eikä erillistä ilmoittautumista.
  • Junioriryhmä 6-11 -vuotiaille pelaajille, joilla on jo oma Green card suoritettuna sekä omat mailat, järjestetään puolestaan maanantaisin klo 18-19. Osallistujia tähän jälkimmäiseen ryhmään mahtuu 12 ja ilmoittautua (koko kesän ajaksi) voi junioritoimikunnan Jari Suhoselle jari@prolevels.fi tai Matti Paukkoselle masahr7@gmail.com


Seuran kevätkokous
Seuran virallinen kevätkokous järjestetään klubitalolla tiistaina 18.4. klo 17.30. Kokouskutsu ja ilmoittautumislinkki lähetetään erillisenä kutsuna.

Sääntö- ja tuomarikoulutusta tarjolla
Uudenmaan alueen golfseurat järjestävät kevään aikana seuratuomarikursseja, joihin myös tuomaroinnista kiinnostuneet VGH:n jäsenet voivat ilmoittautua. Yksipäiväisen koulutuksen aikana opetellaan golfin sääntökirjan käyttö ja säännöt seikkaperäisesti kokonaisuuksittain uuden sääntölaitoksen mukaisesti. Lisäksi tutustutaan Golfliiton tuomarijärjestelmään. Tilaisuudessa on mahdollista suorittaa vapaaehtoinen seuratuomarikoe. Kevään aikana on mahdollista osallistua vielä St. Laurence Golfin järjestämään koulutukseen sunnuntaina 23.4. klo 8.30-16.30. Lue lisää sääntö- ja tuomarikoulutuksesta sekä ilmoittautumisesta täältä.

Perinteinen sääntöilta
VGH:n jäsenille suunnattu oma perinteinen sääntöilta järjestetään heti kauden alkuun torstaina 4.5. klo 18 klubitalolla. Sääntöillassa tutustumme vuoden alussa voimaan tulleisiin sääntöuudistuksiin ja käymme läpi golfin tärkeimmät säännöt. Tilaisuudessa kouluttajana toimii Timo Huvinen. Tilaisuus on VGH:n jäsenille maksuton. Ilmoittaudu sääntöiltaan tästä.

Lähde senioreiden pelimatkalle Viroon 27.-29.6.
Senioreiden pelimatka suuntautuu Viroon 27.-29.6. Tällä kertaa pelataan Niitvälja Golfissa, Estonia Golf&Country Clubilla ja Rae Golfissa. Majoitus on Tallinnan keskustassa. Ilmoittautumiset 25.4. mennessä markkanenkirsih@gmail.com Tarkempi matkaohjelma on lähetetty 22.3. kaikille senioreille sähköpostitse. Tarkista sähköpostisi, jos tämä on jäänyt huomaamatta.

Kilpailu- ja tapahtumakalenteri on nyt julkaistu
Viime kirjeessä kerrottiin jo naisten kauden päätapahtumista ja myös senioreiden tapahtumista on lähetetty erillinen infokirje sähköpostitse kaikille seniorijäsenille. Kilpailu- ja tapahtumakalenteriin on päivitetty nyt kaikki muutkin seuran kauden päätapahtumat. Voit tarkastella kilpailu- ja tapahtumakalenteria tästä. Kilpailujen tarkemmat tiedot päivitetään lähempänä itse tapahtumia. Poimintoja kauden tärkeistä päivämääristä:
- Senioreiden kuukausikisa alkaa 3.5.
- Kapteenien kisa lauantaina 6.5.
- Reikäpelit käynnistyvät toukokuun puolivälissä
- Naisten kauden avauskilpailu sunnuntaina 28.5.
- Ikäkausimestikset lauantaina 5.8.
- Lyöntipelimestikset viikonloppuna 19.-20.8.
- Kauden päätöskilpailu Everybodys lauantaina 30.9.

Nähdään pian kentällä!