Ilmoittaudu VGH reikäpelimestiksiin 2023

Kaikki VGH:n jäsenet ovat tervetulleita taistelemaan himoituista reikäpelimestaruuksista myös tänä vuonna.

Reikäpelimestisten eri sarjoihin ilmoittautuminen on auennut ja ilmoittautuminen on käynnissä 13.5. klo 12 saakka. Pelimuotona on sarjasta riippuen reikäpeli HCP tai SCR.

Tänä vuonna mestarit ratkotaan sarjoissa:
o Miehet HCP
o Miehet SCR
o Seniorimiehet SCR
o Veteraanimiehet SCR
o Naiset HCP
o Naiset SCR
o Seniorinaiset SCR
o Veteraaninaiset SCR

Seniorisarjoihin voivat osallistua kaikki vuonna 1973 tai aiemmin syntyneet pelaajat. Veteraanisarjoihin voivat osallistua kaikki vuonna 1958 tai aiemmin syntyneet pelaajat.

Valitse ilmoittautuessasi, mihin sarjaan haluat osallistua. Pääset ilmoittautumaan reikäpelimestiksiin sekä lukemaan niistä lisää täältä. Mikäli sarjaan ei tule tarpeeksi osallistujia, sarjaa ei pelata. Voit ilmoittautua useampaan sarjaan, kuitenkin huomioiden kilpailujen aikataulut ja mahdolliset ikärajat. Jos haluat ilmoittautua useampaan sarjaan, ilmoittaudu suoraan caddiemasterille 0600 550 986 (0,67 €/min) tai toimisto@vuosaarigolf.fi

Reikäpelimestikset käynnistyvät 15.5. alkulohkoilla. Lohkojen voittajat etenevät pudotuspeleihin. Tarkemmat peliaikataulut julkaistaan ilmoittautumisajan päätyttyä. Pelaajat sopivat ottelut keskenään, mutta niiden tulee olla pelattu ilmoitettujen aikataulujen puitteissa. Mukaan voivat ilmoittautua VGH ry:n jäsenet.

Tervetuloa tavoittelemaan himottua reikäpelimestaruutta!