Junnujen kauden päättäjäiset

Innokkaat, uudet junioripelaajamme saivat harjoittelukauden päätökseen ja sitä juhlittiin yhdessä mukavan päättäjäistapahtuman merkeissä.

Maanantaisin Eero Pohjolan ja Reima Kaijan johdolla harjoitelleet junnugolfarimme sekä heidän vanhempansa viettivät mukavan päättäjäistapahtuman klubiravintola Linksissä maanantaina 25.9.2023. Pöytä oli laitettu koreaksi hodari- ja herkkubuffalla sekä asiaan kuuluvalla rekvisiitalla ja jokaista ahkerasti kesän aikana harjoitellutta pelaajaa muistettiin omalla diplomilla. Palkintoja olivat jakamassa junioritoimikuntamme Jari Suhonen sekä Matti Paukkonen. Lisäksi seuran tervehdyksen junioreille toi Annika von Behr. Mukana olivat toki myös junioreiden omat tutut valmentajat Eero sekä Reima.

Mukavan rennossa tilaisuudessa oli mukana myös useampi vanhempi. Keskusteluissa oli junioreiden mahdollisuudet jatkaa omatoimista harjoittelua myös syksyn ja talven aikana. Niin Vuosaaren range kuin Planmeca Areenakin ovat kaikille pelaajille avoimia harjoittelupaikkoja eli niihin ovat kaikki pelaajat myös jatkossa lämpimästi tervetulleita harjoittelemaan. Hienoa että golfkärpänen on puraissut useaakin junnupelaajaa ja harjoittelu sekä pelaamien kiinnostaa myös jatkossa!

Kiitos junnuille ahkerasta ja iloisesta osallistumisesta kauden aikana!