Kapteenin terveiset ja alkukauden uutisia

Lue tästä uutisesta kapteenimme terveiset sekä merkkaa kalenteriin alkukauden tärkeimmät tapahtumat.

Kapteenin terveiset

Kausi saatiin viime viikolla käyntiin kentän talvehdittua hienosti. Kentänhoito on tehnyt talvella kovasti töitä kentän kunnon parantamiseksi viime kaudesta. Kiitos myös kaikille seuran jäsenille, jotka kuntoilivat griinejä talkoissa kolaten!

Griinit ovat vielä pehmeät, joten nyt erityisesti on tärkeää huolehtia lyöntijälkien paikkaamisesta. Tämä tietysti on itsestään selvää koko kauden ajan, joten tarkistathan, että kierrokselle lähtiessäsi taskussasi on griinihaarukka.

Seuran hallitus ja toimikunnat ovat tehneet hartiavoimin töitä talvikaudella ja seuran kisa- ja tapahtumakalenteri onkin ennätysajassa täynnä tapahtumia. Toivomme runsasta osanottoa. Omasta puolestani toivotan kaikki VGH ry:n jäsenet mukaan kauden aloittavaan Kapteenien kilpailuun lauantaina 6.5. Kuka vie himotun pystin kotiinsa tänä vuonna?

Nähdään kentällä!
Terveisin, Virpi
Kapteeni VGH ry

Kapteenien kilpailu

Perinteinen Kapteenien kilpailu pelataan lauantaina 6.5. klo 9 alkaen. Ilmoittautuminen kilpailuun on avattu nyt ja voit ilmoittautua mukaan tästä.

Uudet säännöt haltuun sääntöillassa

VGH jäsenille suunnattu sääntöilta järjestetään torstaina 4.5. klo 18 klubitalolla. Sääntöillassa tutustumme vuoden alussa voimaan tulleisiin sääntöuudistuksiin ja käymme läpi golfin tärkeimmät säännöt. Tilaisuuden kouluttajana toimii Timo Huvinen. Tilaisuus on VGH jäsenille maksuton. Ilmoittaudu mukaan sääntöiltaan tästä.

Senioreiden tulevat tapahtumat

Senioreiden kauden avauskisa pelataan keskiviikkona 3.5. klo 13. Ensimmäinen senioreiden seuraottelu VGH-PGC pelataan maanantaina 15.5. klo 10 Vuosaaressa. Senioreiden pelimatkalle Tallinnaan 27.-29.6. mahtuu mukaan vielä. Lue lisää matkasta tästä.

Ennakkotietoa viikkokisasta ja reikäpeleistä

Viikkokilpailut käynnistyvät viikolla 20. Kisoja on alustavasti 12 sekä viikkokilpailukauden päättävä loppukilpailu, johon pääsee osallistumaan vain viikkokisojen parhaimmat pisteiden mukaisesti. Pisteitä jaetaan sijoituksen mukaan kunkin viikon kolmelle parhaalle, mutta myös osallistumisesta viikon kilpailuun saa yhden pisteen eli osallistuminen kannattaa. Loppukilpailun kolme parasta palkitaan hienoilla palkinnoilla. Lisäksi palkitaan kunkin viikkokilpailun voittaja.

Myös seuran reikäpelimestaruuksista taistelu alkaa toukokuun puolivälissä eli ilmoittautumiset sarjoihin aukeavat piakkoin. Sarjat ovat sekä miehillä että naisilla yleinen, seniori, veteraani ja HCP. Sarjoista, pelitavasta ja säännöistä löytyy tarkemmin tietoa ilmoittautumisen auetessa kilpailukalenterista.

Kenttätoimikunnan yhteystiedot

Uusi kenttätoimikunta on aloittanut toimintansa jo maaliskuun alussa yhteistyössä kentänhoidon kanssa. Toimikunnan vastuulla on saada pelaajien ääni kuuluviin muun muassa kentän estetiikkaan, turvallisuuteen ja pelattavuuteen liittyvissä asioissa. Toimikuntaa vetää seuran hallituksesta Vesa Tähti.

Kenttätoimikunnalle on luotu nyt oma sähköpostiosoite kenttatoimikunta@vuosaarigolf.fi, jonne pelaajat voivat laittaa kehitysehdotuksia ja huomioita kauden aikana koskien kentän pelattavuutta, turvallisuutta sekä viihtyisyyttä. Kenttätoimikunta käsittelee kaikki pelaajilta tulleet ehdotukset ja priorisoi ne yhdessä kentänhoidon ja kenttäyhtiön kanssa. Huomioithan, että kriittiset ja akuutit korjaushuomiot tulee edelleen osoittaa suoraan toimistolle tai kentänhoidolle (esim. sadetinongelmat tai ilkivalta kentällä). Kenttätoimikunta painottaa, että hienosti uudistettuja kenttäopasteita tulee kunnioittaa ja väylien poikki ei tule edelleenkään oikoa. Lisäksi meidän jokaisen vastuulla on huolehtia omat roskat roskakoreihin. Näin takaamme kaikkien turvallisen ja viihtyisän pelikokemuksen. Kiitos paljon!

Oranssit tiimerkit on uusittu

Huomioithan että myös oranssit tiimerkit on nyt uusittu ja ne ovat helpommin löydettävissä kultakin väylältä. Oranssista tiiboksista kertoo oranssi ruohoon upotettu tupsu sekä oranssi lätkä maassa. Kenttä on slopattu myös oransseilta pelattaessa eli kenttä on täysin tasoituskelpoinen.

Mainiota kauden alkua,
VGH ry