Kesäkuun seurauutisia

Ilmoittaudu mukaan seuraotteluihin ja koettele taitojasi viikkokisassa!

Junioreiden harjoitukset kesäkuussa

Junioreille on lisätty kesäkuulle kaksi harjoituskertaa lisää maanantaille 5.6.2023 ja 12.6.2023 Heinäkuussa junioriharjoitukset ovat kesälomalla ja harjoittelu jatkuu taas elokuussa. Löydät tarkat harjoitusaikataulut täältä.

Terveisin valmentajat Reima Kaija ja Eero Pohjola

Naisten tapahtumat

Naisten kilpailukausi lähti hyvin käyntiin viime sunnuntaina 28.5.2023 pelatussa naisten kauden avauskilpailussa. Osallistujia oli huimat 26!

Naisten kilpailuissa on seuraavaksi vuorossa sunnuntaina 11.6.2023 pelattava naisten sunnuntain kolmen hengen scramble. Ravintola Linksissä nautitaan ennen kilpailua kuohuviiniä, kierroksen puolivälissä tarjoillaan pieni eväs ja kilpailun jälkeen ruoka. Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tästä.

Seuraava naisten iltaysi pelataan torstaina 15.6.2023 klo 18 alkaen. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Seuraava Ladytourin osakilpailu pelataan kotikentällä Vuosaaressa tiistaina 20.6.2023. Ilmoittautuminen avataan pian kilpailu- ja tapahtumakalenteriin.

Senioreiden voittoputki jatkuu

Talissa pelattu senioreiden seuraottelu VGH-HGK voitettiin ja seuraava koitos on Ruukissa maanantaina 3.7.2023. Ilmoittaudu mukaan joukkueeseen sähköpostitse osoitteeseen vallumaarit@gmail.com.

Senioreiden kesäkuun kuukausikisa pelataan keskiviikkona 7.6.2023. Pelimuotona on tasoituksellinen reikäpeli. Kisassa testataan ja maistellaan Hunajayhtymän kotimaisia geelituotteita. Ilmoittaudu mukaan tästä.
Loppukuusta sitten laivaan ja menoksi Viroon!

Yleiset seuraottelut alkavat

Kaikkia seuran pelaajia koskevat seuraottelut alkavat kesäkuussa ensin EGS-VGH tasoituksellisella reikäpelimuotoisella seuraottelulla, joka pelataan Espoossa tiistaina 13.6.2023 klo 15 alkaen. Seuraotteluun osallistuvat pääsevät pelaamaan Espoossa ilmaiseksi. Kilpailun jälkeen tarjolla myös yhteinen ruokailu sekä palkintojenjako. Ilmoittaudu mukaan seuraotteluun tästä.

VGH-KGC seuraottelu pelataan Vuosaaressa maanantaina 26.6.2023. Tähän otteluun ilmoittautuminen avataan hieman myöhemmin, mutta laita päivä jo kalenteriisi!

Uudistunut viikkokilpailu on käynnistynyt

Viikkokilpailut käynnistyivät viikolla 21 eli parhaillaan pelataan toista kilpailuviikkoa. Konsepti on hiukan erilainen edellisiin vuosiin verrattuna. Mukana on edelleen perinteiset pistebogey ja tasoituksellinen lyöntipeli, mutta mukana on myös "leikkimielisempiä" pelimuotoja, jotka koettelevat pelaajia niin taktisesti kuin taidollisesti. Tällä viikolla pelataan viiden mailan kilpailua tasoituksellisena pistebogeyna. Pelaaja saa itse valita lyöntipaikkansa. Ehdit vielä sunnuntaina pelata tämän viikon kilpailukierroksen, joten lue lisää viikkokilpailusta täältä.