Keskikesän seurauutisia

Uusia jäseniä jopa yli 200, ikäkausimestikset lähestyvät ja seuraotteluihin vielä edustuspaikkoja vapaana!

Kuluneen golfkesän aikana Vuosaari Golf Helsinki ry:n jäsenmäärä on kasvanut lähes 1300 jäseneen, joista uusia jäseniä on jopa yli 200. Haluamme toivottaa kaikki uudet jäsenemme erittäin lämpimästi mukaan VGH:n toimintaan alla olevan tervetulokirjeen saattelemina.

Tervetuloa Vuosaari Golf Helsinki ry:n jäseneksi!

Vuosaari Golf Helsinki ry on pirteä parikymppinen, vuonna 1999 perustettu urheiluseura golfin harrastamisen edistämiseksi. Tehtävämme on tukea ja kannustaa seuran jäseniä golfharrastuksessaan ikään ja tasoitukseen katsomatta – pelasit golfia sitten leppoisana harrasteena, kuntoilu- tai ulkoilumielessä tai tosissasi kilpaillen, juniorina, seniorina tai jotakin siltä väliltä.

Seuramme toimintaa ohjaavat seuraavat periaatteet:
Yhteisöllisyys – seura on yhtä kuin jäsenensä. Seuraamme on kiva kuulua.
Läheisyys – Vuosaari Golfiin on helppo tulla, sillä ilmapiiri on mutkaton ja kentän sijainti on ihanteellinen erilaisilla kulkuneuvoilla saapumiseen. Seuran vastuuhenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja tavoitettavissa.
Huolenpito – tunnemme ylpeyttä hyväkuntoisesta kotikentästämme. Olemme itse esimerkkejä hyvästä käytöksestä ja jälkiemme korjaamisessa.
Rento meininki – peliryhmiin ja kisoihin olemme tervetulleita taidoista ja tasoituksesta riippumatta.

Seura toimikuntineen järjestää jäsenilleen sekä pelikauden aikana että talvikaudella tapahtumia, kisoja, pelimatkoja ja harjoittelumahdollisuuksia sekä kaikille pelaajille yhteisesti että eri pelaajaryhmille, kuten senioreille, junioreille tai ladypelaajille kohdennetusti. Seuran yksilökilpailuja pelataan monessa eri pelimuodossa (esim. pistebogey, scramble, lyöntipeli) ja henkilökohtaisissa kisoissa on aina useita pelisarjoja, joten löydät itsellesi sopivan, mukavan tapahtuman varmasti. Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiin!

Ajantasaisen tapahtumakalenterin löydät osoitteesta https://vuosaarilinks.fi/kilpailut/ ja toimikuntien tehtäviin ja vastuuhenkilöihin pääset tutustumaan osoitteesta https://vuosaarilinks.fi/vuosaarigolfhelsinkiry/ . Otamme mieluusti vastaan kehitysajatuksia tai palautteita seuran jäseniltä. Ole yhteydessä aina, kun siltä tuntuu.

Uusien jäsenten ilta järjestetään klubilla tiistaina 1.8.2023 klo 18.00-19.30. Illan aikana on mahdollisuus kuulla seuran toiminnasta ja tutustua muihin uusiin seuran jäseniin. Tarjolla kahvia, pullaa ja pientä suolaista. Tilaisuudesta toimitetaan kutsu sähköpostitse erikseen.

Peliterveisin,
Antti Turtola, VGH ry Puheenjohtaja
Virpi Viinikainen, VGH ry Kapteeni
Elisa Vanhatalo, VGH ry Ladykapteeni

Ikäkausimestaruudet ratkotaan 5.-6.8.2023

Haasta seuran muut ikäluokkasi parhaat sekä itsesi tai osallistu muuten vaan VGH:n lyöntipelin ikäkausimestaruuskilpailuihin, jotka pelataan lauantaina ja sunnuntaina 5.-6.8.2023. Kilpailu on tarkoitettu kaikille seuran jäsenmaksun maksaneille jäsenille pelitaidoista riippumatta. Sarjoista löytyy varmasti jokaiselle sopiva, joten lähde rohkeasti mukaan! Ikäkausimestiksiin ilmoittautuminen avautuu piakkoin kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.

Ilmoittaudu seuraotteluihin Peuramaata ja Nevasta vastaan

Seuraava seuraottelu pelataan Peuramaata vastaan maanantaina 31.7.2023 klo 15 alkaen Vuosaaressa. Iltapalaa on tarjolla pelin päätteeksi. Ottelu pelataan 12 henkisin joukkuein henkilökohtaisena pistebogeynä niin, että joukkueen 10 parhaan pelaajan tulos lasketaan joukkueen kokonaistulokseen. Ilmoittaudu mukaan seuraotteluun täältä.

Perinteinen ”best of the best” -seuraottelu Nevas Golfia vastaan pelataan tiistaina 8.8.2023 Nevaksessa. Pelimuotona on reikäpeli (scr). Joukkueeseen valitaan kaikkiaan 12 pelaajaa, joista 6 pelaa miesten, 2 ladyjen, 2 junioreiden ja 2 miessenioreiden pelipareissa. Nämä joukkuepaikat ovat haluttuja, joten ilmaise halusi kuulua joukkueeseen heti täältä! Kapteeni muodostaa lopullisen joukkueen halukkaiden joukosta. Olisi hienoa rikkoa kotikenttien taika tänä vuonna ja tuoda palkintolautanen paluukyydillä takaisin Vuosaareen!

Naisten tulevat tapahtumat

Seuraava naisten iltaysi pelataan keskiviikkona 19.7.2023 klo 18 alkaen.

Naisten kahden hengen best ball pelataan lauantaina 29.7.2023 klo 9 alkaen. Peli on tasoituksellinen, kuitenkin niin, että korkein huomioitava pelaajan pelitasoitus on 36. Kukin pelaaja pelaa omaa palloa omalla tasoituksellaan ja kultakin reiältä huomioidaan joukkueen tulokseksi sen reiän parhaan pelaajan tulos. Kolme parasta joukkuetta palkitaan. Lisäksi palkitaan parhaan scratch tuloksen pelannut joukkue. Mukana myös erikoiskilpailuja. Mikäli sinulla ei ole joukkuetta, ilmoita asiasta caddiemasterille, nimesi otetaan ylös ja autetaan joukkueettomat yhteen!

Ladytourin kolmas osakilpailu pelataan Nevas Golfissa tiistaina 1.8.2023 klo 15.30 alkaen. Tervetuloa mukaan!

Lisätietoja ja ilmoittautuminen näihin tapahtumiin kilpailu- ja tapahtumakalenterin kautta.

Avoimet tyttöjen harjoitukset alkavat elokuussa

Junioritoiminnan käynnistyessä taas elokuussa tytöille suunnatut harjoitukset aloittavat toimintansa. Avoimet tyttöjen harjoitukset on tarkoitettu 14-30-vuotiaille aloitteleville tytöille. Harjoitusten valmentajana toimii PGA Pro Reima Kaija. Harjoituksiin osallistuminen on ilmaista eikä se vaadi erillistä ilmoittautumista. Harjoitukset järjestetään Vuosaari Linksin rangen opetuspäädyssä maanantaisin klo 18-19. Löydät syksyn harjoituskerrat alta.
• Maanantai 7.8. klo 18-19
• Maanantai 14.8. klo 18-19
• Maanantai 21.8. klo 18-19
• Maanantai 28.8. klo 18-19