Lokakuun alun seurauutisia

Kausi alkaa olla lopuillaan, mutta nautitaan vielä peleistä niin pitkään kun voidaan!

Lähde mukaan seuratoimintaan!

Oletko kiinnostunut kehittämään Vuosaari Golf Helsinki ry:n toimintaa? Tulevan syyskokouksen myötä seuran hallituksesta on vapautumassa muutama paikka aktiivisille tekijöille. Toimijoita kaivataan muun muassa junioritoiminnan sekä tiedotuksen pariin. Jos olet kiinnostunut hyppäämään mukaan seuran toimintaan, voit olla yhteydessä seuran nykyiseen puheenjohtajaan Antti Turtolaan tai keneen tahansa muuhun seuran hallituksen jäseneen. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.

Tulevalle kaudelle etsitään myös aktiivisia toimijoita eri toimikuntiin (esim. naistoimikuntaan). Myös näissä asioissa voit ilomielin olla yhteydessä toimikuntien vetäjiin. Toimimalla seuran hallituksessa ja toimikunnissa sinulla on loistava mahdollisuus vaikuttaa siihen, millaisia harrastusmahdollisuuksia, tapahtumia sekä kilpailuja seura jäsenilleen tarjoaa.

Seuran syyskokouksesta lähetetään erillinen kutsu kaikille seuran jäsenille.

Ryhtiliike divottien ja bunkkerijälkien korjaamisessa

Vaikka kausi alkaa olla lopuillaan, se ei oikeuta meitä pelaajia lipsumaan kentän kunnossapidosta omalta osaltamme. Meidän pelaajien vastuulle kuuluu pitää huolta siitä, että korjaamme väylille syntyvät divotit asiaankuuluvasti joko hiekkaseoksella tai lyönnistä irronneella ruohoturpeella.

Tällä kaudella on näkynyt myös valitettavan paljon korjaamattomia bunkkerijälkiä. Myös bunkkerissa ”touhuamisen” jälkeen tulee bunkkeri haravoida aina vähintäänkin yhtä hyvään kuntoon kuin sinne mennessään. Tämä koskee kaikkia bunkkereita, myös väylien 5 ja 14 välissä olevaa isoa bunkkeria.

Mikäli nämä golfetiketit tulivat sinulle uutena asiana tai ne ovat unohtuneet pelin tiimellyksessä, nyt on vielä hyvin loppukausi aikaa ottaa ryhtiliikettä. Kiitos kenttämme puolesta!

Junnujen kauden päättäjäiset

Innokkaat, uudet junioripelaajamme saivat harjoittelukauden päätökseen ja sitä juhlittiin yhdessä mukavan päättäjäistapahtuman merkeissä maanantaina 25.9.2023. Pöytä oli laitettu koreaksi hodari- ja herkkubuffalla sekä asiaan kuuluvalla rekvisiitalla ja jokaista ahkerasti kesän aikana harjoitellutta pelaajaa muistettiin omalla diplomilla. Palkintoja olivat jakamassa junioritoimikuntamme Jari Suhonen sekä Matti Paukkonen. Lisäksi seuran tervehdyksen junioreille toi Annika von Behr. Mukana olivat toki myös junioreiden omat tutut valmentajat Eero Pohjola sekä Reima Kaija. Voit lukea tapahtumasta lisää täältä.

Viikkokisan finaalin voittajat

Syyskuun aikana ratkottiin lisäksi viikkokilpailun lopulliset voittajat finaalikisan kautta. Tänä vuonna viikkokisan finaali pelattiin 6 väylän osioissa, joissa kussakin testattiin pelaajien hieman eri tavoin. Viikkokilpailun finaalin voittoon pelasi Markku Karjalainen, toiseksi sijoittui Liisa Kiltilä ja kolmanneksi Matti Kosonen. Onnittelut viikkokisan finaalikolmikolle!

Everybodys päätti seuran kisakauden

Syyskuu päätettiin seuran yhteisellä kauden päätöskilpailulla eli Everybodysilla lauantaina 30.9.2023. Kisa pelattiin perinteiseen tyyliin pistebogey-pelimuodolla. Pelin aikana nähtiin syksyinen sääkirjo koko komeudessaan aina rankkasateesta viimaan ja aurinkoon. Kisan vei Jorma Haapanen 40 bogeypisteellä. Toiseksi kisassa sijoittui Justus Kivistö 39 pisteellä ja kolmanneksi Mikko Nieminen 38 pisteellä. Hienoja tuloksia, onnittelut voittajille!

VGH Reikäpelimestarit 2023

Everybodysin palkintojenjaossa juhlittiin myös seuramme upeita reikäpelimestareita vuosimallia 2023. Katso kaikki reikäpelimestareiksi kruunatut sarjoittain täältä. Suuret onnittelut voittajille sekä reikäpeleissä sijoittuneille!

Senioritoimikunnan terveiset

Senioritoimikunnan viimeinenkin kisa on pelattu ja iso kiitos kaikille osallistujille kesästä 2023. Nähdään vielä kentällä, ry:n syyskokouksessa ja pikkujouluissa!