Lokakuun lopun seurauutisia

Kilpailukausi on saatu hienosti päätökseen ja seuran jäsenille on luotu lisäksi oheisharjoittelun tueksi oma liikkuvuusopas.

Kilpailutoimikunnan kiitokset

Kun kalenterissa olleet kilpailut on nyt saatu pelattua tämän kauden osalta, haluaa kilpailutoimikunta ry:n puolesta kiittää kaikkia seuran kilpailut mahdollistaneita toimijoita. Ensinnäkin kiitos kilpailuihin osallistuneille pelaajille! Kiitos myös toimistohenkilökunnalle tuesta aina kilpailujen onnistuneesta tiedottamisessa tulospalveluun. Kiitos kenttähenkilökunnalle huippulaatuisten peliolosuhteiden tarjoamisesta ja ravintolalle maittavista kilpailun jälkeisistä aterioista. Kiitos myös vapaaehtoisille starttereille ja tuomareille. Lisäksi haluamme erityisesti kiittää viikkokilpailun finaalin palkinnot tarjonneita BMW Bavariaa ja Planmeca Golf Areenaa.

Lisäksi kiitämme seuraa liiton kilpailuissa edustaneita pelaajia sekä niitä, jotka mahdollisesti ovat positiivisessa mielessä tuoneet seuraa tunnetuksi muilla kilpakentillä. Onnittelut vielä kerran kaikille kilpailuissa menestyneille sekä kilpailuissa erityisesti itsensä ja mahdollisen osallistumispelkonsa voittaneille!

Liikkuvuusopas seuran jäsenille

Oheisharjoittelu ja lämmittely ovat tärkeä osa golfarin päivittäistä harjoittelua ja golfkierrokselle valmistautumista. Oheisharjoittelua on tärkeää tehdä myös talvikauden aikana valmistautuessa tulevaan pelikauteen. VGH:n jäsenille on luotu nyt oma golfin yleisimpien rasitusvammojen ennaltaehkäisyyn keskittyvä liikkuvuusopas. Opas on toteutettu fysioterapia-alan opinnäytetyönä. Oppaan tarkoituksena on tukea VGH:n jäseniä itsenäisessä liikkuvuusharjoittelussa riippumatta omasta lähtötasosta. Voit ladata oppaan itsellesi ilmaiseksi täältä.