Lyöntipelimestarit 2022 ja joukkue SM-kisoihin valmistautuminen

VGH Lyöntipelimestarit 2022 ovat Markus Korpinen ja Virpi Viinikainen.

Viikonlopun helteisissä, mutta Vuosaarelle hyvinkin ominaisissa tuulisissa olosuhteissa, ratkottiin jälleen himoitut seuran lyöntipelimestaruudet sekä miesten että naisten sarjoissa. Kisailijoita koeteltiin tiukkaakin tiukemmaksi viritetyllä kentällä niin lauantaina kuin sunnuntaina.

Miesten yleisessä sarjassa lyöntipelimestariksi kruunattiin Markus Korpinen kokonaistuloksella 153. Toiseksi sijoittui Joonas Minkkinen tuloksella 154 ja kolmanneksi Aaro Pohjola tuloksella 155. Naiset pelasivat ensimmäisen kerran uudelta mukautetulta mestaruustiiltä 55 ja mukaan saatiin upeasti 9 naista. Voittajankruunu asetettiin naisista Virpi Viinikaisen päähän kokonaistuloksella 182. Toiseksi sijoittui Satu Eerola tuloksella 188 ja kolmanneksi Mia Alen tuloksella 195. Tänä vuonna lyöntipelimestarit palkittiin henkilökohtaisten palkintojen lisäksi myös ensimmäisen kerran upeilla kiertopalkinnoilla, johon tämän vuoden mestareilla on kunnia saada nimi ensimmäisenä. Suuret onnittelut kaikille mestareille! Seuran puolesta myös suuret kiitokset kaikille mestiksiin osallistuneille kisailijoille sekä vapaaehtoisille!

Vuosaarta lähtee edustamaan SM-joukkuekisoihin joukkueet mid-naisissa ja seniorimiehissä M50. Mid-naisissa joukkueen kapteenina toimii Virpi Viinikainen ja seniorimiehissä M50 kapteenina toimii Jarkko Ek. Seuramme kapteeni Virpi Viinikainen haluaa kannustaa pelaajia mukaan edustustehtäviin: ”Edustaminen seuramme väreissä tuo mukanaan mukavaa vaihtelua ja ylpeyttä kotiseuran edustamisesta. Joukkuekilpailut ovat aina olleet rentoja ja hauskoja.”. SM-joukkuekisat pelataan syyskuun 17.-18. mid-naisissa Meri-Teijo golfissa ja seniorimiehissä M50 Salo golfissa.