Marraskuun seurauutisia

Uudet VGH-pipot ovat saapuneet ja pikkujoulutkin nurkan takana!

Lähde mukaan seuratoimintaan!

Oletko kiinnostunut kehittämään Vuosaari Golf Helsinki ry:n toimintaa? Tulevan syyskokouksen myötä seuran hallituksesta on vapautumassa muutama paikka aktiivisille tekijöille. Toimijoita kaivataan erityisesti junioritoiminnan sekä tiedotuksen pariin. Jos olet kiinnostunut hyppäämään mukaan seuran toimintaan, voit olla yhteydessä seuran nykyiseen puheenjohtajaan Antti Turtolaan tai keneen tahansa muuhun seuran hallituksen jäseneen. Hallituksen jäsenten yhteystiedot löydät täältä.

Seuran syyskokous järjestetään klubitalolla tiistaina 28.11.2023 klo 18 alkaen. Syyskokouksesta lähetetään erillinen kutsu kaikille seuran jäsenille.

VGH:n uudet pipot ovat saapuneet

VGH:n uudet, hienot pipot ovat saapuneet! Pipoja saa ostettua caddiemasterilta 20 € hintaan. Pipon voit ostaa itsellesi tai pukinkonttiin myös VGH:n pikkujouluissa Planmeca Areenalla perjantaina 8.12.2023. Lue lisää alta.

VGH:n pikkujoulut Planmeca Areenalla perjantaina 8.12.2023 klo 19-21

Kaikille VGH:n jäsenille maksuttomat pikkujoulut kera ensimmäisen talviharjoituskerran järjestetään perjantaina 8.12.2023 klo 19-21 Planmeca Areenalla. Luvassa on tiukkaa treeniä niin lyöntien kuin lähipelinkin osalta. Tarjolla on pientä purtavaa ja perinteitä kunnioittaen ohjelmassa on myös jännittävä puttikilpailu hyvine palkintoineen. Mikä tärkeintä, pukinkonttiin voit samalla ostaa VGH:n uunituoreen pipon 20 € hintaan. Pipon saa mukaansa heti ja maksun voi suorittaa MobilePaylla (ohjeet saat paikan päällä).

Laitathan kalenteriisi myös ensi vuoden ensimmäisen VGH:n jäsenten talviharjoituskerran Planmeca Areenalla, joka on perjantaina 5.1.2024 klo 19-21.