Paljon toivotut VGH seurapaidat nyt tilattavissa!

Tilaa seurapaita viimeistään sunnuntaina 2.7.2023. Lisäksi ilmoittautuminen seuraotteluun Kulloa vastaan on nyt auki samoin kuin Ladytourin osakilpailuun Vuosaaressa.

Paljon toivotut VGH seurapaidat nyt tilattavissa!

Pikeepaidan hinta VGH logolla painettuna on 45 €. Mallikappaleet ovat nähtävissä ja sovitettavissa caddiemasterilla. Lähetä tilauksesi kapteeni Virpille sähköpostiosoitteeseen virpivii@gmail.com ja ilmoita viestissäsi, otatko miesten vai naisten mallin, kappalemäärän ja paidan koon sekä kuittikopion tai kuvakaappauksen maksusta viimeistään sunnuntaina 2.7.2023. Vain ennakkoon maksetut paidat tilataan. Maksu suoritetaan seuran pankkitilille FI97 1469 3000 2124 29. Kirjoita viestikenttään "nimi / seurapaita x kpl" (esim. Virpi Viinikainen / seurapaita 2 kpl).

Seuraottelukausi on käynnistynyt

Seuraottelu Kullo Golfia (KGC) vastaan pelataan kotikentällämme maanantaina 26.6.2023 klo 15 alkaen. Ottelu pelataan 12-henkisin joukkuein henkilökohtaisena tasoituksellisena pistebogeyna. Joukkueen 10 parhaan pelaajan tulos lasketaan mukaan joukkueen kokonaistulokseen. Iltapalaa on tarjolla pelin jälkeen klubilla. Seuraottelut ovat VGH ry:n jäsenille maksuttomia. Ilmoittautuminen on nyt käynnissä - tule mukaan palauttamaan pysti Vuosaareen! Ilmoittaudu mukaan täältä.

Seuraottelu Peuramaa Golfia (PGH) vastaan pelataan Vuosaaressa maanantaina 31.7.2023 ja Nevas Golfia (NG) vastaan Nevaksessa tiistaina 8.8.2023. Merkkaa päivämäärät jo omaan kisakalenteriisi!

Ladytour Vuosaaressa ja naisten kahden hengen Best Ball

Ladytourin toinen osakilpailu pelataan Vuosaaressa tiistaina 20.6.2023 klo 15.30 alkaen. Tervetuloa mukaan kerryttämään pisteitä kotijoukkueelle! Ilmoittaudu mukaan täältä.

Seuran omissa naisten kilpailuissa on seuraavaksi vuorossa lauantaina 29.7.2023 klo 9.00 alkaen pelattava tasoituksellinen kahden hengen Best Ball. Ilmoittautuminen avataan hieman lähempänä kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.

Huolehditaan yhdessä kentästämme

Haluamme muistuttaa niin uusia kuin pidempään pelanneita seuramme jäseniä alla olevista periaatteista. Tavoitteena, että saamme kaikki nauttia Vuosaaren mainiosta ilmapiiristä, hyväkuntoisesta kentästä sekä sujuvasta pelinopeudesta. Periaatteiden tulisi olla kaikille meille tuttuja, mutta kertaus ei liene pahitteeksi!

• Pidämme kentästä yhdessä huolta. Korjaamme aina divotit (=lyönnistä syntyvä jälki) väyliltä ja alastulojäljet greeneiltä.
• Haravoimme bunkkerit niin, että seuraava ei löydä palloaan kengänjäljestä tai bunkkeriharavaa lojumasta bunkkerin ulkopuolelta. Haravaosa asetetaan bunkkerin sisälle ja varsiosan pää ulkopuolelle.
• Raffeissa emme aja golfautolla. Kärryt jätämme riittävän kauas greenin reunasta. Pelin jälkeen palautamme lainakärryt niille kuuluville paikoille.
• Käytämme teitä ja kunnioitamme kulunohjauksia, näin säästämme kentän pelialueita turhalta kulumiselta ja polkujen muodostumiselta.
• Pidämme kentän siistinä. Emme heitä mitään roskia luontoon.
• Muistamme huutaa FORE! tarvittaessa. Vuosaaressa tämä tarve tulee vastaan useasti!
• Etenemme ripeästi omalle pallolle ja valmistaudumme omaan lyöntiin. Kadonneita palloja emme jää etsimään tai kaivamaan esim. ojista niin, että se ruuhkauttaa kenttää. Pidämme huolen, että ryhmämme pysyy peliaikataulussa.
• Nautimme ainutlaatuisesta kentästämme ja mutkattomasta ilmapiiristä. Näin viihdymme kaikki paremmin!

Nautinnollista golfkesää!
VGH ry