Syyskuun lopun seurauutisia

Mid-naisille joukkue SM-kisoissa upea 4.sija! Lue lisää myös muista syyskuun tapahtumista..

VGH:n joukkueet edustivat SM-kilpailuissa

Syyskuussa pelattiin useammassa ikäluokassa joukkue SM-kilpailut, joissa VGH:lla oli kattava edustus mukana. Mid-naiset pelasivat Yyteri Golfissa, mid-miehet Kymen Golfissa ja M50 joukkue Nokia River Golfissa. SM-joukkuekilpailut pelattiin kaksipäiväisinä 16.-17.9.2023. Vuosaaren mid-naiset joukkueella Isabella Sahlberg sekä Mia Alén urakoivat kahdestaan Suur-Helsingin Golfin voittamassa kilpailussa itsensä upeasti sijalle 4. Suuret onnittelut! Mid-miehet joukkueella Ville Hiltunen, Mikko Nieminen, Lassi Niemi, Ari Koivuaho ja Niklas Andberg olivat puolestaan oman kisansa sijalla 16. Vuosaaren M50 miehet joukkueella Esa Knuutila, Petri Syrjänen, Jani Oivanen ja Jukka Salo sijoittuvat kilpailussa sijalle 14. Kiitos kaikille pelaajille VGH:n edustamisesta SM-joukkuekilpailuissa!

Ilmoittaudu mukaan Everybodysiin

Seuran kauden päätöskilpailu Everybodys pelataan lauantaina 30.9.2023 yhteislähtönä klo 9. Pelimuotona on pistebogey hcp. Kilpailumaksu on pelioikeutetuilta 0 € ja ilman pelioikeutta 40 €. Huom! Kaikki pelaajat tuovat palkintopöytään noin 10 € arvoisen palkinnon. Seura tarjoaa kaikille osallistujille lounaan kierroksen jälkeen.
Mukaan voivat ilmoittautua VGH jäsenet. Ilmoittautuminen on auki torstaihin 28.9.2023 asti. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kilpailun palkintojenjaon yhteydessä palkitaan myös reikäpelimestaruuskilpailujen voittajat!

Juniorivalmennuksen päättäjäiset järjestetään klubitalolla 25.9.2023

Ahkerasti kesän aikana harjoitelleille junioripelaajille sekä heidän vanhemmilleen järjestetään kauden viimeisten harjoitusten jälkeen päättäjäiset maanantaina 25.9.2023 klo 18.15 alkaen ensin junnutreenaajille ja klo 19.15 nuorisotreenaajille. Tiedossa on pientä purtavaa sekä ahkerien harjoittelijoiden muistaminen. Lämpimästi tervetuloa!

Naistoimikunnan terveiset

Naistoimikunta järjesti kuluneella kaudella viisi naisten kilpailua, joissa nähtiin hienoja tuloksia ja ennen kaikkea nautittiin pelaamisesta ja pidettiin hauskaa hyvässä seurassa! Arki-iltojen naisten iltaysejä pelattiin kauden aikana neljä kertaa. Kauden viimeinen kilpailu pelattiin eilen lauantaina 23.9.2023. Perinteisen pistebogey-kilpailun lisäksi kisattiin myös parhaista scratch-tuloksista. Pistebogey-kilpailun voitti Susanna Salmi 41 pisteellä ja parhaan scratch-tuloksen pelasi Annika von Behr 85 lyönnillä.

Kaudella 2023 naistoimikuntaa sponsoroi: YIT Talon Tekniikka Oy, Texa Turvaexpertit, Cervi Talotekniikka Oy, Kotikatu Oy, Hekutek ja Amrak. Naistoimikunta kiittää kaikkia sponsoreita ja tapahtumissa mukana olleita ja toivottaa kaikille mukavia syksyisiä pelikierroksia!

Annika von Behr ja Pia Koro, naistoimikunta

Tule mukaan senioreiden kauden päätöskisaan

Senioreiden kauden päätöskisa keskiviikkona 4.10.2023 klo 12 alkaen. Pelimuotona on pistebogey ja paras scrach myös palkitaan. Ennen peliä pullakahvit kaikille! Ilmoittaudu mukaan tästä.

Kenttätoimikunnan kuulumisia

Tänä keväänä ennen kauden aloitusta yhteisöömme perustettiin kenttätoimikunta. Sen tehtävänä on tuoda Vuosaari Golf Oy:lle tietoon jäsenistömme toiveita ja ehdotuksia kenttämme sekä klubinrakennuksen kunnon, pelattavuuden, esteettisyyden yms. asioiden kehittämiseksi. Toimikunnan jäsenet kuulevat myös muiden pelaajien toiveita ja ehdotuksia tuoden niitä sitten kokouksiimme. Lopulliset päätökset ehdotetuista toimenpiteistä tekee kuitenkin Vuosaari Golf Oy.

Toimikunta on kokoontunut kauden aikana kolme kertaa. Ennen kauden alkua toimikunnan jäsenet kartoittivat pelaajien toiveita ja ideoita kenttämme kehittämiseksi. Ensimmäisessä kokouksessa kentänhoidon ja toimitusjohtajan kanssa ne käsiteltiin, priorisoitiin ja yhdessä sovittiin niiden toteutuksesta. Tärkeimpänä koettiin kentän wc-tilojen kunto ja siisteys sekä griinien, väylien, bunkkereiden ja tiiboxien kunto. Myös kulkureittien ohjaus ja opastus olivat listan kärjessä. Kauden aikana kokouksissa on seurattu sovittujen toimenpiteiden edistymistä sekä otettu listalle uusia tehtäviä. Sovitut toimenpiteet ovat pääosin toteutuneet. Yhteistoiminta toimikunnan ja Vuosaari Golf Oy:n välillä on ollut hyvää ja pikaisia esiin tulleita asioita on toteutettu ripeästi. Kentänhoito on kauden aikana informoinut jäsenkirjeissä hyvin tekemisistään ja suuri osa niistä on myös ollut yhteisellä listallamme.

Pelaajien ideoita ja palautteita varten on kauden alussa perustettu sähköpostiosoite kenttatoimikunta@vuosaarigolf.fi, johon pelaajien on toivottu ensisijaisesti lähettävän ajatuksiaan. Niitä on jonkun verran saatu ja ne kaikki on käsitelty joko kokouksessa, toimitusjohtajan tai kentänhoidon toimesta. Jatkossa toivommekin, että pelaajat ensisijaisesti käyttävät tätä kanavaa yhteydenottoihin. Kaikki akuutit toimenpiteet tulee kuitenkin osoittaa pääkenttämestarille tomi.laaksonen@gogolf.fi tai toimitusjohtajalle harri.mankki@vuosaarigolf.fi.
Kenttämme on nyt hienossa kunnossa, nautitaan siitä!

Vesa Tähti, kenttätoimikunnan pj.