Tarinaa VGH:n junnutoiminnasta

Junnutoimintaan on tänä kesänä osallistunut jo 29 junioria. Harjoittelu jatkuu kesätauon jälkeen taas elokuusta alkaen.

Harjoitukset jatkuvat taas maanantaisin klo 17-18 pikkujunnujen ja kokeilijoiden osalta, minkä lisäksi klo 18-19 harjoittelevat jo hieman pelanneet sekä nuoret naiset (14-30 v.) Reiman ja Eeron johdolla. Torstaisin harjoittelevat vanhemmat junnut Markon opastuksella.

Vuosaaren junioritoimintaan on osallistunut tänä kesänä 29 junioria. Valtaosa näistä on golfin kokeilusta kiinnostuneita 4-10 vuotiaita lapsia. Kivaa on ollut myös valmentajilla innokkaita golfarinalkuja opastaessa. Kiitos jo tässä vaiheessa osallistujille ja heidän vanhemmilleen, jotka ovat olleet aktiivisia!

Tällaista toivomme lisää, jotta saadaan toimintaa kehitettyä. Kun saadaan ensin riittävän monia junioreita innostumaan golfista, niin jatkossa päästään luomaan lisää harjoitusryhmiä. Tavoitteena olisi saada joka vuosi 20 uutta junioria mukaan ympärivuotiseen harjoitteluun.

Pääasia juniorigolfissa on se, että toiminta on junioreista kivaa ja motivoivaa. Kaikista ei ole tarvitse tulla kilpapelaajia. Se on sitten jokaisen oma valinta, haluaako osallistua kilpailuihin. Golfharjoittelu opettaa monia arjessa hyödyllisiä asioita, kuten vaikka sosiaalisuutta, muiden huomioimista, kärsivällisyyttä, keskittymiskyä ja pitkäjänteisyyttä. Kaikki nämä ovat tärkeitä taitoja elämässä menestymiseen.

Uskomme, että tulevaisuudessa Vuosaaren golfseurassa on taas myös kilpajunioreita. Täytyy vain olla kärsivällinen ja tehdä paljon työtä junioritoiminnan eteen. Vaikka parhaat nyt aloittaneet juniorit tulevat puolittamaan tasoituksensa vuosittain, tulee heistä kilpapelaajia aikaisintaan 3-5 vuoden kuluttua.

Kerromme syksyn harjoittelusta sekä tulevan talven harjoitusryhmistä myöhemmin lisää. Järjestämme myös keskusteluillan, jossa valmentaja Reima Kaija kertoo juniorigolfista ja sen mahdollisuuksista Vuosaaressa tulevaisuudessa.

Hyvää loppukesää toivottaa Vgh Junnuvetäjät