Toukokuun seurauutisia

Uudistunut viikkokisa alkaa, sennut voittivat jo ensimmäisen seuraottelunsa, uudet junnut ovat aloittaneet ahkeran harjoittelun ja naisten aloituskisa sekä Ladytourin alku lähenee!

Uudistunut viikkokisa käynnistyy ensi viikolla
Viikkokilpailut käynnistyvät maanantaista 22.5. alkaen. Konsepti on hiukan erilainen edellisiin vuosiin verrattuna. Mukana on edelleen perinteiset pistebogey ja tasoituksellinen lyöntipeli, mutta mukana on myös "leikkimielisempiä" pelimuotoja, jotka koettelevat pelaajia niin taktisesti kuin taidollisesti. Kauden aikana kerätään pisteitä ja eniten pisteitä keränneet pääsevät loppukilpailuun, jossa loppukilpailun kolme parasta pääsevät nauttimaan hienoista palkinnoista. Tänä vuonna viikkokisan upeiden pääpalkintojen sponsoreina toimivat Planmeca Golf Areena sekä BMW Bavaria. Lisäksi palkitaan myös kunkin viikon voittaja erillisellä palkinnolla.

Osallistuminen mahdollisimman moneen viikkokisaan kannattaa, koska jo osallistumisista saa pisteitä. Viikkokisan pisteet jaetaan niin, että viikon kolme parasta saa järjestyksessä 5, 4 ja 3 pistettä. Lisäksi muille sijoille tulleille osallistumisesta annetaan 1 piste. Ensimmäinen kilpailu on pehmeä lasku eli pistebogey. Lue lisää viikkokisasta täältä.

Ensimmäisestä senioreiden seuraottelusta voitto kotiin!
Ensimmäinen senioreiden seuraottelu pelattiin toukokuun puolivälissä Vuosaaressa Pickalan sennuja vastaan. VGH:n joukkue taisteli hienon voiton ja seuraavaa voittoa lähdetään hakemaan Helsingin Golfklubia vastaan Talissa perjantaina 26.5 klo 10 alkaen. Huom! Taliin lähtevästä joukkueesta uupuu vielä 4 miespelaajaa eli ilmoittaudu pikaisesti tämän viikonlopun aikana sähköpostiin vallumaarit@gmail.com. Tämä peli on ilmainen ruokineen.
Ruukki Golfiin suunnataan maanantaina 3.7. yhteiskuljetuksella aamulla klubin pihasta, johon palataan pelien jälkeen. Ruokamaksu 10 € perillä. Joukkueeseen ilmoittautuminen sähköpostiin vallumaarit@gmail.com.

Laita kalenteriisi myös yleiset seuraottelut

Kaikkia seuran pelaajia koskevat seuraottelut alkavat kesäkuussa ensin EGS-VGH reikäpelimuotoisella seuraottelulla, joka pelataan Espoossa tiistaina 13.6. klo 15 alkaen. Kullo Golfia vastaan pelataan seuraottelu Vuosaaressa maanantaina 26.6. Seuraotteluihin ilmoittautuminen avataan pian kilpailu- ja tapahtumakalenterissa.

Lähde edustamaan Vuosaarta GoGolf-seurojen Cup:iin
GoGolf-seurojen Cup pelataan lauantaina 27.5. klo 10 alkaen Hills by GoGolfissa. Kilpailu on ainoastaan GoGolf-seurojen jäsenille suunnattu ja kisaan osallistuvien parien tulee kummankin edustaa samaa seuraa. Kilpailu tapahtuu yhteislähdöllä. Mustilla kentillä pelataan 2-hengen best ball pistebogeyna ja Punaisilla kentillä pelataan 2-hengen scramble lyöntipelinä. Parit saavat itse valita, mihin pelimuotoon he osallistuvat. Kilpailussa kerätään pisteitä omalle seuralle ja lopulta ratkaistaan GoGolf-seurojen mestari. Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan edustamaan Vuosaarta täältä.

Naisten kauden avauskilpailu pelataan sunnuntaina 28.5.

Naisten kilpailukausi avataan matalan kynnyksen kilpailulla bogeypisteitä keräten ja hyvästä seurasta nauttien, tule rohkeasti mukaan! Avauskilpailu pelataan sunnuntaina 28.5. klo 9 alkaen. Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Ladytour alkaa tiistaina 30.5.
Ladytourin ensimmäinen osakilpailu pelataan Kullo Golfissa tiistaina 30.5. klo 15.30 alkaen. Tällä kaudella VGH naistoimikunta tukee kaikkia Ladytourille osallistuvia Kullon, Nevaksen ja Porvoon osakilpailussa maksamalla 50 % kilpailumaksusta. Lue lisää kilpailusta ja ilmoittaudu mukaan täältä.

Tiedätkö sinä juniorin, joka voisi olla kiinnostunut golfista?

Junioriharjoitukset ovat pyörähtäneet vauhdilla käyntiin ja rangen opetuspääty on ollut viikoittain täynnä innokkaita golfarinalkuja. Avoimet junioriharjoitukset järjestetään rangen opetuspäädyssä maanantaisin klo 17-18. Opettajana toimii golfvalmentaja Eero Pohjola ja jatkossa myös PGA Pro Reima Kaija. Avoimiin harjoituksiin osallistuminen on ilmaista, eikä aikaisempaa kokemusta tai omia mailoja tarvita. Harjoitukset on tarkoitettu 6-10 -vuotiaille tytöille ja pojille. Laita siis sana kiirimään, niin saamme junnutoimintaan lisää puhtia jatkossakin!

Myös harraste- ja kilpajunioreiden ryhmiin mahtuu vielä mukaan ja harjoitukset ovat VGH:n juniorijäsenille ilmaisia. Kilpajunioreiden valmennusryhmää vetää jatkossa torstaisin PGA Pro Reima Kaija. Lisää junioritoiminnasta sekä junioreiden seuratreeneistä voit lukea täältä.

Seurauutiset ja kenttätoimikunnan yhteystiedot
Olethan huomannut, että nettisivujen kautta pääset lukemaan seuraa koskevia pienempiä uutisia sekä sähköpostitse lähetettyjä uutiskirjeitä myös jälkikäteen seurauutisista. Lisäksi kenttätoimikunta muistuttaa pelaajia, että pelaajat voivat laittaa kehitysehdotuksia ja huomioita kauden aikana koskien kentän pelattavuutta, turvallisuutta sekä viihtyisyyttä kenttätoimikunnan sähköpostiosoitteeseen kenttatoimikunta@vuosaarigolf.fi. Kenttätoimikunta käsittelee kaikki pelaajilta tulleet ehdotukset ja priorisoi ne yhdessä kentänhoidon ja kenttäyhtiön kanssa. Kriittiset ja akuutit korjaushuomiot tulee edelleen osoittaa suoraan toimistolle tai kentänhoidolle (esim. sadetinongelmat tai ilkivalta kentällä). Kiitos paljon!