Golfautot

Golfauton varaaminen

Vuosaari Linksissä on 8 golfautoa. Suosittelemme varaamaan golfauton etukäteen, sillä golfautoja on vuokrattavana rajallinen määrä. Autovaraukset peruuntuvat automaattisesti, jos kentällä on voimassa autokielto. Golfauton varaaja on itse vastuussa tarkistamaan pelipäivän aamuna nettisivujemme etusivulta ovatko golfautot käytössä.

Golfautoja ei vuokrata alle 18-vuotiaille.

Voit varata golfauton caddiemasterilta puhelimitse 0600 550 986 (0,67 €/min) tai sähköpostitse toimisto@vuosaarigolf.fi.

Voit myös varata golfauton itse Wise Appista tiiaikavarauksen yhteydessä. Huomioithan, että golfauton voi varata vain lähtöön, jolloin caddiemaster on auki eli klo 8-17. Jos haluat varata golfauton lähtöön, joka on näiden aikojen ulkopuolella, olethan yhteydessä caddiemasteriin.


Golfautojen käyttö

Golfautolla on sallittua ajaa teitä ja väyliä pitkin. Griinien läheisyydessä golfauto tulee parkkeerata tielle. Vältäthän myös bunkkereiden välittömään läheisyyteen ajamista.

Golfautot hidastuvat, jos ajat liian lähellä raffia ja pysähtyvät kokonaan, mikäli ajat raffiin. Pääset liikkumaan peruuttamalla pois raffista. Raffissa ajaminen on ehdottomasti kielletty!

Mikäli caddiemaster on ohjeistanut sinua palauttamaan golfauton klubitalon tunneliin, parkkeeraathan sen tunnelin vasempaan reunaan ja laitat sen lataukseen.


Golfautojen hinnat

18r45 €
18r lääkärintodistuksella35 €
9r25 €
9r lääkärintodistuksella20 €


Golfautokorttien hinnat*

10 kierrosta375 €
10 kierrosta lääkärintodistuksella300 €

*Golfautokortin kierrokset eivät ole henkilökohtaisia.