Kentänhoito tiedottaa

Ajankohtaiset terveiset kentänhoidoltamme!

Vko 46

Sään viiletessä tehdään kentänhoidossa viimeisiä toimenpiteitä talven varalle.

Alkuviikosta viheriöiden pinnat ruiskutetaan kasvitauteja vastaan. Lämpötila ja olosuhteet ovat tähän hyvät. Viheriöt tullaan myös syväilmastamaan. Tällä parannetaan kasvualustan vedenläpäisevyyttä ja pidetään kasvualustan kosteus mahdollisimman pienenä ennen talvea. Tämä omalta osaltaan vähentää painetta kasvitautien suhteen.

Kutosen bunkkeri on saatu syksyn osalta valmiiksi. Bunkkeriin tullaan lisäämään uudet hiekat siinä vaiheessa kun reunalla olevat siirtonurmet ovat juurtuneet. Tällä pyritään välttämään se, että pelaajat eivät vahingossakaan mene bunkkeriin, jonka reunat eivät kulutusta kestä.

Välitetään yhdessä kentästä ja vältetään bunkkerin reunoille astumista

Sääennusteet näyttävät ilman kylmenevän ja toistaiseksi viimeinen pelipäivä tulee olemaan tiistaina 15.11.2022. Mikäli pidempiä lämpimiä jaksoja tulee, kentän avausta tullaan katsomaan uudelleen. Tiedotamme kentän tilanteesta kotisivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Kiitos kuluneesta kaudesta!


Vko 45

Kutosväylän bunkkeriremontti viimeistellään valmiiksi tällä viikolla. Yleisten kentänhoitotoimenpiteiden lisäksi rangelta kerätään pallot, sekä matot ja range siivotaan talviteloille.


Vko 44

Viime viikolla aloitettua kutosväylän bunkkeriremonttia jatketaan tällä viikolla. Yleisten kentänhoidontoimenpitäiden lisäksi tällä viikolla griinit ruiskutetaan ja väylät hiekoitetaan. Myös pitkän heinän leikkuuta jatketaan.

Range on auki viimeistä päivää tällä kaudella sunnuntaina 6.11.

63- ja 55-tiipaikat ovat poistuneet käytöstä tämän kauden osalta. Tiipaikkojen poistolla pyritään keskittämään tiiboksien kulumista.


Vko 43

Kylmän viikon isoimmat työt tehdään väylällä kuusi. Sen vasemman puoleinen bunkkeri kunnostetaan keskiviikosta alkaen. Tästä syystä kyseistä väylää pelataan tilapäiselle viheriölle aina kun työntekijät bunkkeria rakentaa. Töiden jälkeen viheriö otetaan normaalisti käyttöön. Bunkkerin jälkeen kaivetaan kaksi uutta roskista (molok) kentälle. Alku viikon kylmät ennusteet siirtävät lähtöaikoja myöhemmäksi ja niistä infotaan erikseen. Kentänhoito pyrkii hyödyntämään kylmiä aamuja pitkän heinän leikkuuseen. Tällöin heinä saadaan kerättyä hyvin pois ja leikkurit kestävät työn paremmin.


Vko 42

Talveen valmistelut etenevät hyvää vauhtia. Kentän väylät ovat ruiskutettu viimeisen kerran tällä kaudella ja osa niistä on myös hiekoitettu ja harjattu. Väylille kolme viikkoa sitten tehdyistä kylvöistä osa on taimettunut, joten toivomme pelaajien ottamaan tämä huomioon kulkiessa kärryillä kentällä. Uusi taimi on haavoittuvainen, koska yhteyttäminen tähän aikaan vuodesta on vähäistä. Muistutuksena, että lyhyeksi leikatulla alueella tulee käyttää mattoja, jonka päältä palloa lyödään. Pelipintojen puhtaana pidosta ollaan huolehdittu puhaltamalla lehtiä. Kastelujärjestelmä saatiin myös tyhjennettyä juuri sopivasti ennen viileneviä viikkoja ja tästä syystä vessoja on jouduttu sulkemaan.