Naistoimikunta

Naistoimikunnan kokoonpano


Naistoimikunnan missio

Naistoimikunnan tavoitteena on jatkaa edellisten naistoimikuntien hyvää työtä luomalla Vuosaaren golfyhteisöstä paikan, jonne naisgolffareiden on helppo tulla ja jossa vallitsee hyvä, kanssapelaajia tukeva ja kannustava henki. Peliseuran löytämiseksi tapahtumien ohella on käytössä Vuosaari Golf Ladyt WhatsApp ryhmä, jossa pystyy sopimaan peliseurasta ja viestittelemään naisgolffareita koskevista asioista. Pyydä liittymislinkki naistoimikunnalta.

Naistoimikunta järjestää naisille suunnattuja kilpailuja sekä omalla kentällä, että seuraotteluiden muodossa ja aktivoi naisia osallistumaan kisoihin.

Naistoimikunta ottaa vastaan ideoita ja toivomuksia, joilla saamme naisgolffarit osallistumaan kilpailuihin ja golfyhteisömme vieläkin innostavammaksi ja kiinnostavammaksi. Toiveiden ja ideoiden perusteella on mahdollisuus järjestää naisille suunnattuja yhteisiä tapahtumia harjoittelupäädyssä ja näin luoda edellytyksiä golftaitojen kehittämiselle.

Golfkulttuuria ylläpidetään ja kehitetään korostaen huomaavaisuutta kanssapelaajia kohtaan. Huomiota kiinnitetään Vuosaari Golfin yleisen ohjeistuksen mukaisesti kentän siisteyteen ja yleiseen ulkoasuun.


Naistoimikunnan tehtävät

Naistoimikunta järjestää tapahtumia ja kilpailuja ensisijaisesti naisgolffareille. Kaikki seuran naisgolffarit ovat tervetulleita mukaan toimintaan tasoitukseen katsomatta!