Reikäpelimestikset


Kaaviot

Miehet HCP


Miehet HCP pudotuspelikaavio


Miehet SCR


Miehet SCR pudotuspelikaavio


Seniorimiehet SCR


Seniorimiehet SCR pudotuspelikaavio


Veteraanimiehet SCR


Naiset HCP


Naiset SCR


Seniorinaiset SCR


Sarjat

Miehet HCP, tii 58

Miehet SCR, tii 63

Seniorimiehet SCR, tii 58

Veteraanimiehet SCR, tii 58

Naiset HCP, tii 50

Naiset SCR, tii 55

Seniorinaiset SCR, tii 50


Pelin kulku

Miehet HCP, Miehet SCR ja Seniorimiehet SCR sarjat pelataan alkulohkoilla. Pelaajat pelaavat kerran jokaista lohkonsa pelaajaa vastaan ottelun, jonka voitosta saa 3 pistettä ja tasapelistä 1 pisteen. Ottelun ollessa 18 pelatun reiän jälkeen tasan, ottelu päättyy tasapeliin. Kunkin lohkon voittajat jatkavat pudostuspeleihin, jotka pelataan kaavioina.

Veteraanimiehet SCR, Naiset HCP, Naiset SCR ja Seniorinaiset SCR sarjat pelataan kaavioina.


Aikataulu

Puolivärierät tulee olla pelattu sunnuntaihin 27.8.2023 mennessä.

Välierät tulee olla pelattu sunnuntaihin 10.9.2023 mennessä.

Finaalit ja pronssiottelut tulee olla pelattu sunnuntaihin 24.9.2023 mennessä.

Pelaajat sopivat ottelut keskenään, mutta niiden tulee olla pelattu ilmoitettujen aikataulujen puitteissa. Hävinnyt pelaaja ilmoittaa ottelun tuloksen caddiemasterille, joka merkitsee tuloksen nettisivuilla olevaan reikäpelikaavioon. Voittajan tehtävänä on varmistaa, että merkintä tehdään.

Mikäli pelaajat ei saavuta otteluajankohdasta yhteisymmärrystä, tulee pelaajien ottaa yhteyttä kilpailunjohtajaan, joka määrää otteluajankohdan. Jos pelaaja ei ole kilpailunjohtajan määräämänä ajankohtana ensimmäisellä tiillä valmiina aloittamaan ottelua, luovuttaa pelaaja ottelun walk overilla (WO). Jos kumpikaan pelaajista ei ole kilpailunjohtajan määräämänä ajankohtana ensimmäisellä tiillä valmiina aloittamaan ottelua, alkulohkossa pisteitä ei jaeta ja pudotuspelivaiheessa ottelun voittaja arvotaan kilpailutoimikunnan toimesta. Loppuottelua ei voi voittaa walk overilla (WO). Pelaajien vastuulla on huolehtia, että ottelut ovat pelattu sovitussa aikataulussa ja tulokset ilmoitettu caddiemasterille.


Kilpailumaksu

Pelioikeutetuilta ei peritä erillistä kilpailumaksua. Ilman pelioikeutta kilpailumaksu on pelilippu tai jäsenen green fee (per kierros).

Säännöt

Ilmoittautumalla mukaan reikäpelimestiksiin hyväksyt sen, että yhteystietosi (puhelinnumero ja sähköposti) voidaan luovuttaa muille pelaajille pelien sopimista varten. Voit myös pyytää vastustajasi yhteystiedot caddiemasterilta.

Tasoitukselliseen sarjaan osallistuvalla pelaajalla tulee olla pelattuna neljä WHS-kierrosta (viimeisen 12kk aikana) ennen kuin ensimmäinen ottelu pelataan . Pelaajan tulee olla tietoinen ja hänen on myös ilmoitettava ennen ottelun alkamista vastustajalle kullekin reiälle saamansa tasoituslyöntien määrän.

Kahden pelaajan ollessa tasatilanteessa lohkovaiheen loputtua ratkaistaan jatkoon menijä seuraavasti.

1. Keskinäisen ottelun tulos
2. Muiden, kuin keskinäisen ottelun tulosero
3. Arpa

Pudotuspelivaiheessa mikäli reikäpeli on tasan ennalta määrätyn reikämäärän jälkeen, on peliä jatkettava välittömästi reikä reiältä (sudden death), kunnes toinen pelaajista voittaa reiän, jolloin peli päättyy. Jatkoreiät pelataan samassa väyläkohtaisessa järjestyksessä kuin varsinainen pelikin.

Pelaajan on liikuttava kilpailun aikana pelialueella kävellen. Ennen kilpailun alkua esitetyn lääkärintodistuksen perusteella, jossa on selvästi esitetty golfauton käytön välttämättömyys, voidaan kuitenkin golfauton käyttö sallia. Rangaistus luvattomasta golfauton käytöstä: Reiän menetys jokaista sellaiselta reikäväliä kohden, jossa sääntörike on tapahtunut. Enimmäisrangaistus kierroksella on kahden reiän menetys.

Finaalien ja pronssiotteluiden lähdöt voidaan sulkea muilta pelaajilta pyytämällä caddiemasterilta.

Huom! Reikäpeliottelujen tulokset eivät ole tasoituskelpoisia, vaikka reiät olisi pelattu loppuun asti. Kilpailussa sovelletaan paikallissääntöjä ja keskinäinen sääntöjen sopiminen ei ole sallittu.


Kilpailunjohtaja

Janne Murtomäki

0502253

janne@murtomaki.fi