Skoorauskurssit

Skoorauskurssi on GoGolfin uusi valmennustuote, joka keskittyy tuloksenteon kehittämiseen

Kurssien sisältö pohjautuu kolmeen perusteeseen:

  • Saavuta potentiaalisi pelaajana

  • Harjoittele tehokkaasti

  • Oikea asenne

PGA valmentajiemme vankka kokemus auttaa sinua kasvattamaan tietoisuutta taidoista joita tarvitsemme tuloksentekoon. Neljän harjoituskerran kurssin harjoitusten väleihin saat kotitehtävänä tarkoitettuja harjoitteita ennen seuraavaa harjoituskertaa. Yksi harjoitus järjestetään peliharjoituksena kentällä. Tavoitteenamme on vähentää negatiivisia ajatuksia pelattaessa ja kasvattaa itseluottamusta. Valitse taitotasosi mukainen kurssi ja saavuta potentiaalisi.


Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, minimoida 3-putin greenit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 100 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 100 -kurssi on pelinomainen ja kehittävä golfkurssi, jonka tavoitteena on saada varmuus eri lyöntien käyttöön pelitilanteessa. Kurssi antaa lisätietoa omatoimisesta harjoittelusta ja pelin kehittämisestä.


Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle, eliminoida tuplabogit ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 90 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 90 -kurssi on tavoitteellinen ja kehittävä golfkurssi, jossa perehdytään syvemmin siihen, mistä kierrostulos koostuu.


Haluatko lisätä lyöntiesi toistettavuutta ja upottaa enemmän putteja alle 6 metristä? Haluatko kehittää peliäsi seuraavalle tasolle ja saada kierrostuloksesi toistuvasti alle 80 lyönnin? GoGolfin Pelaa alle 80 -kurssi on tavoitteellinen ja tuloksellisesti kehittävä golfkurssi, joka vaatii pelaajalta myös omatoimista harjoittelua.