Usein kysyttyä

Käykö Vuosaari Linksissä käteinen maksuvälineenä?

Meillä käy maksuvälineinä yleisimmät pankki- ja luottokortit, MobilePay, puhelinten lähimaksusovellukset sekä liikuntaedut. Valitettavasti käteinen ei käy meillä maksuvälineenä.

Käykö liikuntasetelit/sovellukset maksutapana?

Kyllä käy! Liikuntaeduilla voi maksaa green fee -maksuja ja poletteja. Meillä käy Smartum, Eazybreak, Edenred, ePassi, virikesetelit ja Tykysetelit. Huomioithan kuitenkin, että liikuntaeduilla ei voi maksaa seuran jäsenyyttä.

Kuinka maksan kierroksen green feen caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella?

Caddiemasterin aukioloaikojen ulkopuolella pystyt maksamaan kierrosmaksusi MobilePay -sovelluksella. Vuosaari Linksin MobilePay numero on 41395.

Kuinka käytän GoGolfi green feen?

Green feen voi kuitata käytetyksi ilmoittamalla saamasi 4- tai 5-merkkinen green fee -koodi, sekä sähköpostiosoitteesi caddiemasterille ennen kierrosta. Omat green fee koodit löydät sähköpostistasi tai kirjautumalla omalle GoGolf-tilillesi.


Sisältääkö Vuosaari Golf Helsinki ry:n jäsenyys GoGolf jäsenyyden kaudella 2022?

Kyllä sisältää! Mikäli sinulla on jo tili luotuna GoGolfin verkkokauppaan, niin jäsenyys aktivoituu automaattisesti, kun seuran jäsenmaksu on maksettu. Mikäli sinulla ei ole vielä tiliä, luo tili GoGolfin verkkokauppaan shop.gogolf.fi samalla sähköpostiosoittella kuin olet rekisteröitynyt seuran jäseneksi.

Kuinka aktivoin seuran jäsenetuna tarjoaman GoGolf-jäsenyyden?

Se on helppoa! Klikkaa sähköpostiisi tullutta aktivointilinkkiä ja luo uusi tunnus tai kirjaudu sisään jo olemassa olevalla tunnuksillasi. Jos et ole saanut linkkiä, ole yhteydessä GoGolfin caddiemasteriin, caddiemaster(a)gogolf.fi.

Mikä on GoGolf-jäsenyys?

GoGolf jäsenyys sisältää parhaita green fee tarjouksia Suomen ja Viron kentille, GoGolf-lehden suoraan kotiin kannettuna kahdesti vuodessa, GoGolf rangeilla rangepallot -10%,
Pohjantähden Hole In One-vakuutuksen ja paljon muita etuja! PS. Muistathan käydä aktivoimassa HIO-vakuutuksen omalla GoGolf-tililläsi ennen kauden ensimmäistä kierrosta.

Voiko Vuosaari Linksissä pelata 9r kierroksia?

Yhdeksän reiän kierroksia voi pelata aamulla ennen klo 9.00 takaysiltä ja iltaisin klo 15.00 jälkeen (tai kun valoisuus ei riitä täyden 18 reiän kiertämiseen). Muutoin 9 reiän green feen maksaminen on mahdollista ainoastaan caddiemasterin kanssa tiskillä sopimalla (hiljaisina aikoina eli kun kentällä on väljää tai äkkilähtö -periaatteella)

Saako Vuosaari Linksistä vuokrattua mailoja?

Kyllä saa, caddiemasterin aukioloaikojen puitteissa. Mailoja on mahdollista vuokrata aina yksittäisistä mailoista koko bägiin asti, joko harjoitusalueille tai kentälle.

Saako harjoitusalueille ja rangelle mennä lyömään kuka vaan?

Kyllä saa. Range ja lähipeliharjoitusalue (rangen toisessa päädyssä) on avoin kaikille, eikä niihin tarvitse varata aikaa. Kentällä pelattaessa vaaditaan jonkin Golfseuran jäsenyys.

Saako kentälle ottaa mukaan koiran?

Koirat ovat lämpimästi tervetulleita kentällemme! Muistathan kuitenkin pitää huolen koirasi turvallisuudesta ja vastata jälkien siivoamisesta.