Valmennus

Päävastuussa golfopetuksesta on GoGolf valmennuksen tiimi. Suomen kärkikaartin valmentajista koostuva tiimi tuo Vuosaari Linksin asiakkaille laadukkaan ja kattavan kurssi- ja valmennustarjonnan ympäri vuoden. Lue lisää täältä.

GoGolfin ammattitaitoinen valmennustiimi on suunnitellut kurssivalikoimamme vastaamaan jokaisen golfarin tarpeita. Golfarin polku alkaa Päivässä golfariksi -kurssista ja etenee jatkokurssien myötä Pelaa alle 100 -kurssille. Pidempään pelanneet golfarit voivat valita itselleen omiin tavoitteisiinsa sopivan kurssin, kuten Pelaa alle 80- tai 90 -kurssin. Tutustu kursseihin täältä.


Timo Karvinen

PGA Pro


Opetan melko yksityiskohtaisesti. Kilpapelaajille olen vaativa mutta intensiivisesti mukaansatempaava valmentaja. Klubipelaajille luotettava opettaja joka innostaa itsensä kehittämiseen.


Reima Kaija

PGA Pro

0400499351

reima@reimakaija.fi


Uskon, että vahvuuteni valmentajana on tunnistaa ja huomioida jokainen asiakas yksilönä sekä kehittää hänen taitojaan tältä pohjalta. Jokainen oppilas lapsesta senioriin ja vasta-alkajasta ammattilaiseen on minulle yhtä tärkeä. Olen aina positiivinen ja kannustava. Ohjeeni ovat yksinkertaisia ja helposti omaksuttavia. Rakastan oppimista ja oppilaan reaktiota, kun oivalluksen lamppu syttyy.


Varaa yksityistunti tästä.


Marko Kumm

PGA Pro

0405425393

marko.kumm@golfkoulu.fi


Näkisin että olen pitkäjänteinen sekä päämääräkeskeinen ja lisäksi erittäin hyvä ihmistuntija, mistä on paljon hyötyä valmennustyössä. Olen käynyt myös liikunnanohjaajakoulutuksen, mikä tukee valmennustyötäni monin tavoin. Huomaan nopeasti mikä opetustapa oppilaalle sopii ja tätä kautta saamme tuloksia aikaan valmennettavan kanssa hyvinkin nopeasti.


Varaa yksityistunti tästä.